per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 28th, 2015|01:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zaralustra
Date:April 28th, 2015 - 03:00 pm
(Link)
karoč, pakaļā. man nepatīk tā šaurā strīpiņa starp "tehnokrāts" un Latvijas inteliģence. tas ir - cilvēki, kam labāk vajadzētu nodarboties ar savu lietu (their thing, u know, science and stuff, not being intoxicated by carefully designed occurances and blasted with opportunities in ones life with the main intent (from the enemies side) to make the person feel like frodo, delivering a ring to a mouth of a volcano, only the joke is - that the technocrat would probably be the one mass producing those rings).
tāpat man, protams, nepatīk tā vēl šaurākā strīpiņa starp "krimināls" un Latvijas inteliģence. ko es gribēju teikt - nav tādas stabilas inteliģences bāzes, nav nerakstītu likumu (tikko atcerējos, ka tā inteliģence ir mazliet jāta. vārdusakot, esmu izbesījies par to, kā jūs visu laižat tīrzā.
[User Picture]
From:[info]zaralustra
Date:April 28th, 2015 - 03:02 pm
(Link)
sorry, es te vnk randomā kaut ko pierakstu svešā klabē. ha.
pa pusei viedoklis, pa pusei scrapped note paper.
kāpēc pa pusei? tāpēc, ka domas pārtrauc troksnis. bet tas laikam tikai tāpēc, ka augu.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 28th, 2015 - 03:05 pm
(Link)
ka tik aug draugs, pārējais mazsvarīgs
[User Picture]
From:[info]zaralustra
Date:April 28th, 2015 - 03:22 pm
(Link)
there is a need for a moral authority. but I kind of think you already have one. attiecībā uz tehnokrātiem - ņemot vērā nerd rage un kaut ko latviskumā, ko gribas nodalīt un saukt par latvānismu mūsu latviskumā. karoč, viss ir dirsā galīgā. tas, ka cilvēki nerubī viens otram morālo stāju izlabot. tas, ka cilvēki te LV vispār lohi. tas, ka mana seja ir sūdiem nokrāsota. bļāaaaa. es nevaru padomāt. :D pārdzēros kafiju. un troksnis. un dusmas. un tādā garā.