per silentium ad as†ra mille - remember, remember the 22nd of November [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

remember, remember the 22nd of November [Apr. 22nd, 2015|08:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vienam čomam vakar saslēdzās, ka šai 1963. gada dātumā ne tikai Kenedijs tapis nokauts, bet Aldis Hakslijs un K.S. Lūiss arī pie dieviem aizgājuši. nu, vai arī pie Dieva, take your tooth-pick.
šai sakarā uz brīdi izlikšu ēpubiņu edukacjonāliem nolūkiem. Pīters Kreifts uz šīs kalendārās sakritības bāzes sarakstījis dialōgu trejās balsīs Between Heaven and Hell, kurā jaunie purgadōri apspriež, vai Jēzus bij dieveklis jebšu vienkārši sakarīgs džeks.

vēl vakar uzzināju, ka vienam patiesi sakarīgam džekam, Džonam Teilōram Gattō, pavisam trūcīgi ap veselību palicies. turklāt sieviņa Džaneta esot kritusi, salauzusi roku un aizvesta uz slimnīcu. labi, ka Līziņa un Ričards no Tragedy & Hope šodien skries pie vecīšiem ciemā, izpētīs situāciju, samīļos un lūkos kā citādi palīdzēt. te – http://www.thejohntaylorgattomedicalfund.com – var ziedot šķipsnu monētu. {ja kāds te uzskata, ka ir man dajebko parādā, šī ir lieliska iespēja no parāda atbrīvoties, aizskaitot Džonam precīzi dajebko no augstākminētā dajebkā}. nekas labs jau tur nav gaidāms, lai gan tāpat domās Gattō pārim sūtu mīļvārdiņus un ar pateicību atceros tās daudzās reizes vairāk kā 20 gadu garumā, kad viņa rakstītais vai runātais vārds man ir palīdzējis nenošķilties – drīzāk atšķiļot man vaļā plakstus kā izslapušam kaķēnam.

un visbeidzot vakar rajončikā saskrējāmies ar mīļu klasesbiedreni, kura pēc ilgiem gadiem Anglijā nule kā pārcēlusies mājup. vismaz kaut kas saulains šai ēnu purvā.
LinkLeave a comment