Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
ja vakar nebūtu iestājies abzolūtais writers block (nu tāds, ka 4h jāblenž monitorā, tā arī neko saprātīgu no sevis neizspiežot, bet pec tam grūši jānopūšas un jāatmet visām labi domātajā iecerēm ar roku), tad šovakaru varētu pavadīt kā cilvēks, atpūšoties pirms gaidāmas smagas darba nedēļas, nevis rakstot rakstot rakstot
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 29. Jūnijs 2008, 22:28, [info]zilais007 commented:
..man tāda blokāde notiek pastāvīgi, tāpēc gandrīz vai ik nedēļu kožu pirkstos, ka brīvdienas nevaru pavadīt kā cilvēks. Brīnumainā kārtā šī diena ir izņēmums. Domā tas mani iepriecina??? Pieradumam izrādās ir liels spēks un tagad kožu pirkstos, jo viss iespējamais jau uzrakstīts, bet veselais saprāts atsakās to pieņemt..
[User Picture]
On 30. Jūnijs 2008, 12:08, [info]dominika replied:
Toties cibas tekstos Tu izpaudies lieliski!
Agrāk man blokāde uznāca un pārgāja periodiski, bet pēdējos mēnešos, šķiet, tā ir kļuvusi par hronisku kaiti. Un neko tur nevar darīt, dziedi vai raudi.
Bet par pieraduma spēku smaidu un pievienojos.
On 30. Jūnijs 2008, 12:59, [info]zilais007 replied:
..ai, cik jauki!!! Tagad vismaz zināšu kam pasūdzēties, kad atkal nevarēšu salikt kopā pat ne vienu teikumu, raudāšu krokodila asaras par to un ārdīšanos, ka neviens nesaprot, kā tā var būt - nespēt neko uzrakstīt:)..
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry