Validation


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
[User Picture]
On 19. Septembris 2012, 01:13, [info]dominika commented:
Es nevaru to pateikt, jo būt pragmatiskai mājās, pie datora ekrāna, kur ierakstu var pārdomāt pusstundu, nodzēst un atkal uzrakstīt, lai pateiktu tieši to, kā jūtos, ir viena lieta, cita - izdarīt to tad, kad no satraukuma jau tāpat gandrīz raibs gar acīm. Praktiski neiespējami, jo klāt nāk bailes no tā, ka nesapratīs, no "tas tak nekas nav, savācies" attieksmes. Jā, es varu iedomāties sevi darba devēja vietā. Tas situāciju nemaz neatvieglo, jo gluži labi saprotu, ka nevienam darba devējam nav vajadzīgs nervu kamols un stosteklis. Tādēļ arī tas ir apburts loks.
Pēdējo rindkopu es domāju nopietni un to rakstot biju pie skaidras apziņas. Es gan labi saprotu, ka tu biji domājusi situāciju, kad no diviem kandidātiem d.devējs likuma dēļ ir spiests izvēlēties mazāk piemēroto, bet diskriminētāko kandidātu. Tomēr veids, kā tu šo domu formulē, nav man pieņemams tieši tāpēc, ka to var ļoti viegli iztulkot arī savādāk. Turklāt es uzdrīkstēšos izteikt apgalvojumu, ka Latvijā ir diezgan maz darba devēju, kas situācijā, kad abi kandidāti ir līdzvērtīgi, izvēlēsies diskiminētāko cilvēku, visticamāk viņu atraidīs tieši uz šīs atšķirības, nevis reālo spēju izvērtēšanas pamata.
Tev nav jāabild uz šo komentāru, ja uzskati, ka diskusija ved strupceļā un, vispār, ir jau pagātne. Man vajadzēja šo uzrakstīt pabeigtības sajūtai, kas ir man nepieciešama. Paldies tev par viedokli, jo arī tas bija nepieciešams.
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this comment:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: