Validation


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Tiem cibiņiem, kas interesējas par valstī notiekošo un nebaidās pabāst degunu arī reālās dzīves publiskajā telpā
Latvijas Televīzija no 16. novembra uzsāks jaunu diskusiju raidījumu "Sastrēgumstunda", kurā meklēsim risinājumus aktuālām, valstiskām mūsu dzīves problēmām. Esam iecerējuši, ka studijā kopā ar raidījuma vadītāju Gundaru Rēderu un centrālajiem viesiem - atbildīgām amatpersonām - būs arī skatītāji - dažādu vecumu, profesiju un pieredžu cilvēki. Skatītājiem būs savi uzdevumi - gan raidījuma beigās ar balsojumu jānovērtē situācijas risinājuma iespējas, gan arī raidījuma laikā, kad vadītājs lūgs skatītāju viedokli. Tāpēc šobrīd esam uzsākuši raidījuma draugu klubiņa (kā to saucam) veidošanu un aicinām pieteikties cilvēkus, kuri gribētu un varētu piedalīties šāda raidījuma tiešraidēs.
Raidījumi plānoti katru trešdienu (izņemot svētku dienas un īpašus gadījumus, kad notiek izmaiņas programmā), sākums 21.20, ilgums - viena stunda.
Ceram, ka ieinteresēsim jūs! Dalībnieku skaits pašlaik nav ierobežots, jo apzināsim cilvēku loku, kuri vēlas piedalīties, pēc tam veidosim grafikus saskaņa ar iespējām ierasties konkrētā dienā. Gaidīsim pieteikumus (e-pasts: sastregumstunda@ltv.lv) - pievienojiet, lūdzu, telefona nr. un e-pastu adreses, kā arī vēlams profesionālo ievirzi (tas noderēs, izstrādājot konkrētas diskusijas tēmas, lai zinām, kādi eksperti ir mūsu skatītāju vidū).
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: