Validation

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Beidzot es arī varu lepoties ar krājumu veidošanu ziemai - šovakar novācu pašas audzēta bazilika ražu no balkona un pagatavoju pesto.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 23. Augusts 2009, 15:35, [info]ai commented:
kaa to var paveikt? man nebuutu ne mazaakaas nojausmas, kaa gatavojams pesto.
[User Picture]
On 23. Augusts 2009, 16:48, [info]dominika replied:
internets, dārgā! tur visu var uzzināt!
neko daudz jau nevajag - baziliks + parmezāna siers + ciedru rieksti (diezgan dārgi vismaz pie mums, bet par laimi tos daudz nevajag) + ķiploki+ olīveļļa. sablenderē ķiploku, riekstus, baziliku, pielej eļļu un rīvētu sieru un vēl drusku pablenderē. droši vien var arī vēl citas sastāvdaļas likt, bet es taisīju šitā.
[User Picture]
On 26. Augusts 2009, 14:57, [info]ai replied:
un? ir eedams? kur tu vispaar lieto pesto? es nopeerku un peec pusgada izmetu aaraa vienmeer nelietotu. man vnk taas burcinjas patiik uz plaukta:)
[User Picture]
On 26. Augusts 2009, 19:16, [info]dominika replied:
Liekas, ka jā. :) Ēdīšu ar makaroniem vai uz maizes vai pie omletēm. Nevarētu apgalvot, ka līdz šim būtu baigi airāvusies ar pesto, bet kaut kur taču man visu to saaugušo baziliku vajadzēja likt!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry