CREATIONS · OF · CURIOUS · MIND

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Esmu sabiedrības normu nozombēta. Piemērots un nepiemērots apģērbs. Mani nav iespējams redzēt sporta tērpā ārpus sportiska pasākuma vai teiksim kapučjakā operā. Bet ja atmetam vius aizspriedumus- ko es vilktu, ja man nebūtu vērtētāju, lūrētāju un tarakašku manā galvā.
Dizzy TOP- ērtākie un mīļākie apģērbi ever
1. Alkogoļička- tā šo apģērba gabalu dēvē krievi. Vīriešu apakškrekls/ t-krekls bez piedurknēm. Balts. Obligāti balts. Meitenīšu izmēros šis izstrādājums ir vienkārši neatvairāms. Ja nemaldos, tad tieši šādā apģērbā tika izteika leģendārā kino frāze- "reģiska -plahoj čelovek".
2. Pidžambikses. Platas un garas. Vēlams ar pumpām. Satīna vai zīda. Ok-atzīstos. Slinkumdienās tieši tādā apģērbā es klīstu pa māju, miega peles trenkājot.
3. Thorpe - tā ir cepure. No neskaitāmajām, ko šogad uzadīju un atdāvināju, man ir palikusi sarkana. Nespēju izskaidrot šīs cepures fascinējumu. Pirmo reizi visa apzinātā mūža garumā, man negribas vilkt nost cepuri. Sajūta, ka more po koļeno un viss pofig. Un nekas man par to nebūs. Ideāla cepure, lai arī smieklīga.
4. Nu un ja man kaut kas būtu uz neapdzīvotās salas jāvelk kājās, tad es izvēlos savas skriešanas kurpes. Nike ideālie apavi, kuros ir lidojuma sajūta. Visas tās hitrās tehnoloģijas tiešām rada sajūtu, ka staigāju mākoņos. Ne mazākās saskarsmes sajūtas ar zemi. Ideāli. Nākamās gan laikam pirktu melnas, lai ir kaut neliela, bet tomēr iespēja šīs skriešanas kurpes uzvilkt arī kaut kur citur, ne tikai mežā.

"Bet ja nu tomēr" gadījumam un drošības sajūtai pievienoju vēl milzīgas saulesbrilles.

Nu lūk- kamēr nav izdomāts kašmira triko- tieši šādā apģērbā es vazātos apkārt ideālā pasaulē. Un nevis augstpapēžu kurpēs un pērlēm ap kaklu, kā ar milzu pašapziņu un pašcieņu apveltītai sievietei rekomendētu sieviešu žurnāli.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry