Svētdiena, 4. Aug 2024, 02:44

Nāk tāda pizģeca sajūta - vēl ir tikai rītdiena, bet parīt, agri no rīta eju uz potenciālo darbu TV - nu, to es izdarīšu, bet vai man tajā rītā arī dos priekšā līgumu parakstīt; iespējams. Bet es noteikti to negribu, noteikti. Bet tagad atkal sāk migloties, sak, varētu. Tā satvistot sevi (Inese_tk par to labi rakstīja)...

Tādās darba pārrunās taču vispār neapskata veidu, kā strādā, kas par cilvēkiem apkārt, tikai - šito ručku māki grozīt? Vot te būs drusku stresiņš. Ka tur viens ar otru graužas, tā ir nepamanīta norma. Nu, dabiski, kā dara visi, to vairs nepamana.

Tajās sarunās ir (bija) tik daudz lieka, iešana pa apli - piemēram, "darbs nav smags", kāpēc to atkārtot trīs reizes. Nu, skaidrs, kāpēc - tāpēc, ka runātājs netic tam, ko saka. Un mani tieši šitais, nevis darbs un ručka, ko es mācētu grozīt, bet tieši šitais izsit ārā. Un es būšu tieši tāds pats, jo melošu, ka man tā televīzija kaut ko nozīmē, sākot jau ar sevi. Un tad valoda paliek neskaidra.

Bars ar cilvēkiem, par kuriem man ir aizdomas, ka tiem vienam gar otru nav nekādas daļas. Tas ir tā, kā lietas mūsdienās notiek un to neviens vairs nepamana. Vai ne, lol? Tikai manas aizdomas, he he he, lol.

Svētdiena, 4. Aug 2024, 02:58
(Anonymous)

Neticu, ka tev tavos 50 gados nav kādas ambīcijas, plāni mērki. Pie tiem tad arī strādā. Un darbs, kāds nu tas katru reizi ir (un labi, ka ir!) ir līdzeklis, lai tiktu uz priekšu. Ir momenti, kad personīgie plāni saskan ar to, kas pašreiz notiek darbā. Ir momenti, kad jāmeklē kompromisi un saskaņa.

Šitais ir labais https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0263237302001494

Pa trepitēm uz augšu. Un saskaņā ar paša atbildību.

Bet, eh, ko nu lielam cilvēkam mācīšu.

p.s. padomā par partneri. Viņš noteikti priecāsies, ja tiec robā. Un sarežģīti ir visur, kur vien ir cilvēki. Tā ja, ja cilvēki ir, tad ir arī problēmas. Īsta gudrība esot pieņemt dzīves paradoksus un plūst līdzi dzīvi saglabājot saprātīgu kontroli.

Svētdiena, 4. Aug 2024, 03:03
[info]divas_zosis

Lielos vilcienos tas, ko raksti, man izklausās svešādi. Bet paldies.

Varbūt es saprotu sevi nepareizi, bet atsvešinātība ir nāve, un tas ir galvenais, ko centos pateikt.