disfigurator

Ieteicamākie Survival Horror žanra spīdekļi

Mar. 3rd, 2008 | 03:47
No: : disfigurator

Sākšu ar to, ka šis ir subjektīva rakstura ieteikumu kopums, jo visas šī žanra spēles neesmu spēlējis.
Bet zemāk uzskaitītās spēles noteikti ir aplūkošanas vērtas.


ALONE IN THE DARK sērija.
Cilvēkam ir jāzina vēsture! Un arī spēle pati par sevi ir gan atmosfēriski, gan vizuāli, gan audiāli baudāma. AITD pat pamanas nedaudz sabaidīt. Bet puzles mēdz būt pagrūtas šajā sērijā.

CLOCK TOWER sērija
Līdzīgi kā AITD gadījumā - cilvēkam ir jāzina vēsture! Jāņem vērā, ka pirmās 2 šī žanra spēles ir arhaiska point-and-click tipa spēles no vadāmības viedokļa. Trešā gan ir pilnībā iekš 3D orientēta, vadāma ar pierastiem vadības instrumentiem.

RESIDENT EVIL sērija.
Nu, kur tad nu bez tās?! OK, izņemot ceturto, to vairs neuzskatu par Suirvival Horro vārda cienīgu (RE4 = Horror/Adventure/Shooter), lai gan pati spēle ir lieliska.

DINO CRISIS sērija.
(Te jau jāsāk pamatoti smieties, ka viss žanrs pieder Capcom)
Zombiju un maitēdāju vietā ir citas maitas - šoreiz dinozauri, bet viss pārējais ir savās vietās, ieturēts iekš vairuma vislabāko šī žanra manieru.

SILENT HILL sērija.
Nu, kur tad nu bez šī majestātiskā un godpilnā spīdekļa? No fiksētiem skatu leņķiem dodamies uz pilnīgu 3D vidi, iemetamies iekš neaprakstāma skaistuma un apmēra šausmām, kuras palien zem ādas, saceļ matiņus, un baudam. Baudam. Baudam cītīgi. Pārspēlējam. Baudam. Baudam... Nebeidzams skaistums. Unikāla spēļu sērija. Mana apjūsmošana sastopama arī te:
http://www.draugiem.lv/?pid=3179105
http://www.draugiem.lv/?pid=​3178758

FATAL FRAME sērija.
Vislabāk šo spēļu sēriju raksturo bailes. Jā, to šeit ir vairāk kā iekš jebkuras citas manis spēlētās Survival Horror spēles. Šis ir radījums adrenalīna un baiļu izjūtas kārotājiem. Unikāla, viscaur japāniska spēle ar ietvertu Japānas mitoloģijas apdzīvojumu tajā, kurš ir baiss jau pēc būtības.

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.