disfigurator

(nav)

Dec. 28th, 2017 | 05:27
No: : disfigurator

Es pilnībā saprotu, ka provocēju sniegpārsliņas uzvesties kā čekas fagotiem, savā piepirstā dīvāna aizvainojumā spiežot Report pogu, līdz ar ko arī man sekas skaidras un ir pieņemamas.
Tas, kas nebija skaidrs un bija negaidīti, ka iedod 24h pasēdēt par aizvakardienas postu. Ķip, iedod laiku pasēdēt atdzist, kad atdzišana nav pēc būtības ne aktuāla, ne nepieciešama. Posts novecojis, neviens nav miris, dzīve rit tālāk.
Tas, kas vēl nebija skaidrs - ka attiecas arī uz Messenger, kas arvien vairāk tiek projicēta kā atsevišķa apene, nevis FB satelīts. Nobano arī tur. Kur sarunas nav publiskas. Tas šķita interesanti un negaidīti.

Un nav arī tā, ka es bez konteksta kādam parādu spoguli:

Pirmajā gadījumā: krievs tika lietots kā salīdzinājums/uzvedības normu ilustrācija, kas raksturīga krieviem. Tur neko nepadarīsi, ir raksturīgi un viss. Paši tā rīkojas, un laikam sagaida, ka visiem tas šķitīs pieņemami. Man tas nešķiet, ko arī - savā manierē - paudu. Jādomā, ka daži krievvalodīgie manā ierakstā ieraudzīja savu uzvedības spoguli, saviebās no redzētā attēla, un reportēja šo spoguli, kurš, neizvērtējot tā būtību, tika nosodīts. Zinu, ka bots vērtē 1 un 0, nav, ko tur iespringt. Nav problēmu, kuru censties saprast.

Otrajā gadījumā: par fagotu tiek nosaukts ņuņņa, kas satīras, melnā humora, nihilisma un tā tālāk komiksu lapā sūdzās par to, ka tā, realizējot savu kreativitāti, dara tieši to, ko sola - joko par visiem un visu. Un, kad šādu pidaru, kas ar šampi atkorķējošu postu solās pamest šo lapu, vērtējot viņa uzvedību, nosauc par pidaru, tad FB audzina nevis pidaru, bet jau atkal - spoguli slāna :) Labi, poh, ja jau starp ņuņņām dzīvojam, tad kritiku konstruēsim mazliet diplomātiskāk, pēc būtības nemainot vēstījuma saturu. Lamuvārdi, redz, ir trigeris botam, jābūt izdarīgākam par to : D Bet nu, te ar problēmu nav, zinu, ka puņķu tapas uzvedas tieši tā, kā uzvedas.

Taču.

Problēma man ir plašākā kontekstā: tiek radīti ņuņņām arvien labvēlīgāki apstākļi, to uzvedība tiek atalgota ar banu, neizvērtējot reportētā būtību. Tāda vienpusība ilgermiņā taisa tikai un vienīgi sūdus.

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.