disfigurator

Sniegpārsliņu laiks

Dec. 28th, 2017 | 12:09
No: : disfigurator

Fēcītis jeb Facebook ir, protams, ģeniāls ļaunums. Turklāt, pēdējā laikā arī uz savas ādas norauti pāris sniegpārsliņu reportēti bani.
1) Atļāvos (pēc satura, ar cenzētiem lamu vārdiem) pateikt, ka, ja pie džipa stūres ir krievs, saruna par csn, parkošanos un braukšanas kultūru, visticamāk, būs daudz neracionālāka, emocionālāka un tāda, it kā apdrošināšana neeksistētu - aka urliska. Rezultāts - aizrādījums un atkal visur jāielogojas (FB, Messenger). Pēc būtības - FB krata pirkstu par to, ka raksturoju krievam raksturīgu uzvedību. Šim man ir lolteicieniņš: "Krievs ir pidars, kamēr nav pierādījis pretējo"
2) Cianīdā un laimē - viens no fagotiem postā izteica aizvainojumu, ka viņam kā kristietim tagad vajagot joku par protodvieļgalvu, un vispār - viņš pametot lapu! Uz ko nu ĻOTI DAUDZI, kā pieņemts, iezāģēja. To skaitā es, uzrakstot, citēju: "Bye, fagot". Rezultāts - 24h postēšanas bans. Un nevar lietot Messenger, kam ar FB postēšanu vispār nekāda sakara lol. Tikai tik, cik viens īpašnieks/viena politika. Bet, vai tas, ka sniegpārsliņa reportē buthurtu, uzreiz nozīmē, ka jābano arī privātas sarakstes šamējo mesendžerī? Te jau paliek interesanti.


Secinājumi:
- FB complies to lowest common denominator;
- Lietas vairs nevar saukt īstajos to vārdos;
- Jo tālāk, jo vairāk sniegpārsliņu. Šie kristāla locekļi, velkot politiku uz savu pusi, panāks šķidru informācijas saturu, kur oponēšana tiek reportēta. Kādam tas apniks. Un apnikšana, visticamāk, tiks izrādīta ar represijām un/vai fizisku agresiju, jo citādi tos nīkuļus, kas soctīklos jūtas nedroši, neizskolosi. Tolerancei tolerances dēļ ir gluži vienkārši jāspļauj sejā



Principā po, bet, ja Cukuriņa platformā bezpeļņas/hobija lietas jāvada, rodas mazliet tāda kā iebraukšana tupuma sienā, izsaucoties: "Woah, cik gan pasaule fagotizējusies". Kritiku turpmāk būs jākonstruē mazliet diplomātiskāk, bet pēc satura - tikpat iznīcinošu : D

Jo ķipa normāli - fagots pasūdzas, un tu noteiktu laika posmu nevari lietot mesendžeri sarakstei ar trešajām personām. Drīz, pieņemu, arī Instagram pieeju pievilks šai politikai klāt, Cukuriņam veidojot kaut kādu politkorektuma un drošības utopijas mākonīti. Prātā srazu nāk šis citāts par tēmu: Paradīze kastrētām aitām.

https://www.youtube.com/watch?v=HOeWgMh9B_g

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.