Nesaprotu

« previous entry | next entry »
May. 1st, 2011 | 03:23 pm

Es nesaprotu, kāpēc lielākajai daļai cilvēku visu laiku vajag "svaigas asinis". Es, laikam, esmu jocīga, ka man nepatīk mainīt draugus. Bet nu viens liels pluss visos tajos gadījumos ir manā pusē - ne jau es esmu tā, kas zaudē uzticamu draugu. Kurš te ir zaudētājs? :P
Ar pašcieņu viss kārtībā.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

(no subject)

from: [info]vinsh
date: May. 2nd, 2011 - 11:05 am
Link

Es ar nesaprotu :D Bet nu draugi ir draugi un taadi tie paliek, tachu satikt veel kaadus citus cilveekus manupraat ir jauki. Un manupraat tas ir interesanti.

Reply | Thread


dinciite

(no subject)

from: [info]dinciite
date: May. 2nd, 2011 - 05:30 pm
Link

Tu tomēr esi drusku jaukāks par šo:

Nu, tu saproti... vārdā negribēju saukt :D

Reply | Parent


"svaigas asinis"

from: [info]vinsh
date: May. 3rd, 2011 - 11:18 am
Link

Vispaar par sho teemu var ilgi un dikti diskuteet. Manupraat tikties ar aizvien jauniem cilveekiem ir svariigi. Jo "Staaveet uz vietas ir tas pats, kas atpakalj iet" (c) Gustavo
Dzivojot nosleegtaa pulcinjaa nav nekaadas attiistiibas. Viss staav uz vietas. Tapeec cilveeki lasa graamatas, aviizes, intrenetu. Tapeec cilveeki skataas TV, klausas radio. Tas viss manupraat paplashina redzesloku, paliidz uzkraat zinaashanas un veidot kaadu nebuut pasha viedokli.
Ipashi kristieshiem man domaat vajadzeetu vairaak domaat par to, kaa "iet uz aaru" un piesaistiit jaunus cilveekus, paplashinaat draugu loku.
Tas taa... manas paardomas par sho teemu.

Reply | Thread


dinciite

Re: "svaigas asinis"

from: [info]dinciite
date: May. 3rd, 2011 - 12:05 pm
Link

Tikties jā. Bet visam savas robežas. Tas līdzīgi kā ar cilvēkiem, kas savāc augstāko izglītību visās iespējamās jomās un kuriem tā arī nepietiek laika to visu kaut kur arī izmantot.
Bet draugi ir draugi, un viņiem nevajadzētu tā regulāri mainīties (tas dzīvnieks attēlā domā citādāk). Ja es visu nedēļu esmu cilvēkos un dzirdu dažādus viedokļus, dažādas pieejas lietām un saskaros ar visvisādu pieredzi, vajag tomēr kaut ko nemainīgu pie kā atgriezties. Citādi nesaskatu jēgu. Tad pazūd liela daļa no tās manas iegūtās pieredzes.

Reply | Parent


martonella

(no subject)

from: [info]martonella
date: May. 3rd, 2011 - 12:36 pm
Link

Cilvēki ir apbrīnojami dažādi - vispirms jau pēc ārējā, bet jo īpaši pēc iekšējā (vai no ārpasaules pieredzes iegūtā) un rakstura. Tas ir skaisti, jo citādi būtu garlaicīgi. Patiesībā tā ir katra viena izvēle, vai viņš vēlas kopt draudzību un strādāt pie tās ar dažiem labiem draugiem, vai arī īstu draudzību censties meklēt, metoties no viena pie otra (nerunājot par vienkāršu jaunu cilvēku iepazīšanu). Man jau šķiet skaistāk tomēr palikt pie pāris uzticamiem cilvēkiem un turpināt atklāt viņu pasauli. Jo katrs cilvēks ir kā vesela atšķirīga pasaule un jo ilgāk mēs tajā darbojamies, jo vairāk skaista varam atklāt.
Bet otra puse visam - uz cilvēkiem nekad nevarēs 100% paļauties vai viņiem uzticēties. Kas gan ir cilvēks un kā kāds var teikt, ka viņš nu gan nekad neļodzīsies? Vienīgi Jēzus ir Tas, kurš paliek vienmēr 100% Draugs, kurš vienmēr būs uzticams, vienmēr uzklausīs, vienmēr palīdzēs, atbalstīs, mierinās, vienmēr iepriecinās, vienmēr atbildēs (un vēl daudzi "vienmēr"). Cilvēks pēc definīcijas nav spējīgs būt "vienmēr".

Tāpēc, manuprāt, pasaulē ir patīkamāk dzīvot, apzinoties, ka visi nekad nedomās tāpat kā es un neuztraukties par to, ka kāds domā citādāk. Ja jūtu, ka pasaule, ar kuru esmu sastapusies, nav man radniecīgā, dziļāk tādā neeju un sevī nelaižu. Un viss - mierīgi.

Varbūt mazliet iebraucu citā līnijā, piedod. Tāpat tās tikai manas domas. :)

Reply