Nesaprotu

« previous entry | next entry »
May. 1st, 2011 | 03:23 pm

Es nesaprotu, kāpēc lielākajai daļai cilvēku visu laiku vajag "svaigas asinis". Es, laikam, esmu jocīga, ka man nepatīk mainīt draugus. Bet nu viens liels pluss visos tajos gadījumos ir manā pusē - ne jau es esmu tā, kas zaudē uzticamu draugu. Kurš te ir zaudētājs? :P
Ar pašcieņu viss kārtībā.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

"svaigas asinis"

from: [info]vinsh
date: May. 3rd, 2011 - 11:18 am
Link

Vispaar par sho teemu var ilgi un dikti diskuteet. Manupraat tikties ar aizvien jauniem cilveekiem ir svariigi. Jo "Staaveet uz vietas ir tas pats, kas atpakalj iet" (c) Gustavo
Dzivojot nosleegtaa pulcinjaa nav nekaadas attiistiibas. Viss staav uz vietas. Tapeec cilveeki lasa graamatas, aviizes, intrenetu. Tapeec cilveeki skataas TV, klausas radio. Tas viss manupraat paplashina redzesloku, paliidz uzkraat zinaashanas un veidot kaadu nebuut pasha viedokli.
Ipashi kristieshiem man domaat vajadzeetu vairaak domaat par to, kaa "iet uz aaru" un piesaistiit jaunus cilveekus, paplashinaat draugu loku.
Tas taa... manas paardomas par sho teemu.

Reply | Thread


dinciite

Re: "svaigas asinis"

from: [info]dinciite
date: May. 3rd, 2011 - 12:05 pm
Link

Tikties jā. Bet visam savas robežas. Tas līdzīgi kā ar cilvēkiem, kas savāc augstāko izglītību visās iespējamās jomās un kuriem tā arī nepietiek laika to visu kaut kur arī izmantot.
Bet draugi ir draugi, un viņiem nevajadzētu tā regulāri mainīties (tas dzīvnieks attēlā domā citādāk). Ja es visu nedēļu esmu cilvēkos un dzirdu dažādus viedokļus, dažādas pieejas lietām un saskaros ar visvisādu pieredzi, vajag tomēr kaut ko nemainīgu pie kā atgriezties. Citādi nesaskatu jēgu. Tad pazūd liela daļa no tās manas iegūtās pieredzes.

Reply | Parent