*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
A ber par to vulkānu es arī pateikšu savas piecas kapeikas :D
Nesaprotu, ko visi pēkšņi tik ezotēriski palikuši - redz kā, šis liek cilvēkiem domāt, saprast un apzināt, ka nekas nav nejauši, tomēr dzīvē viss notiek tā, kā tam jānotiek, daba ir spēcīgāka, blahblahblah.
Pffff.... VISS liek apzināt, NEKAS nav nejaušs - ne taurenis, ne mākonis, neviena doma, neviens vārds. Jo jebkas ietekmē pasauli, viss ir sasaistīts, viss rada ķēdes reakciju.
Nē, nu ok, lielai daļai tiešām vajag vulkānu, zemestrīci vai plūdus, lai sāktu ar sava ķermeņa galvas daļu domāt par to, ka ir stiprāki spēki šai pasaulē par naudu un mantu, un netīro politiku. Jo cilvēks jau kā dumš auns notic kaut kam tikai tad, kad sajūt fiziski uz savas ādas.
Po mojemu šis ir tikai viens no miljoniem notikumu un atgadījumu un skaidrs, ka nekas nav nejauši... Iemācīties ieraudzīt ikdienu un sadzīvot, pieņemt un apzināt visu, kas notiek, neatkarīgi no apmēriem.
Ai nu..... ko tur daudz, šodien atkal ballīte ;))))
///btw esat ievērojuši, ka mākoņi pēdējās dienās ir citādi? Tagad tādi pelēcīgi un ar balti zeltītu maliņu un fonā kontrastējošas zilās debesis. Nedaudz neparasti.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry