*Di_wine*


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Baigi labas dienas iesākumā ainiņa, jptvmķ, cilvēki! Ir pludmale un ir restorāns, I mean, restorāns, nevis pludmales barčiks! Ierodas dāma peldkostīmā un sīkais peldenēs. Restorānā. Russian speaker. Pasūta abiem dzeramos, tikmēr norāpjas atpakaļ pludmalē skalot kājas, dibenus, nezinu, kas nu ienācis prātā (tieši krieviem nez kāpēc ir ienācis prātā, ka pludmales dušas ir paredzētas dibenu mazgāšanai! :0), smiltis lipīgas. Atnāk atpakaļ. Tikmēr blakusgaldiņš aiztinies un šī ieņem to blakusgaldiņu, kas jau ir mans blakusgaldiņš. Es ar savu kafiju tikai klusām purpinu, ka tie stulbie krievi un tie stulbie tūristi iedomājušies pliki vazāties un te nav nekāda turcija, lai lasa uzrakstus. Ok, mana ōmītes daba, bet te seko labākais.
Pēkšņi skatu, ka sīkais, kas nepārtraukti skaļi auro, uzlikts uz krēsla stāvam, noģērbts pliks bez peldenēm, PLIKS ar PLIKU DIRSU, viņa tur kaut ko vēl (krāniņu, lol) slauka un uzvelk tam pliknim kaut kādu halātu ar kapuci, jptmķ, es gandrīz apvēmos! Nu, nopietni. Pat pludmalē tas nav korekti, jo pilns ar svešiem, pilns ar onkuļiem un cik nav musļiki redzēti. Absolūti debila māte.
Man arī ir puika, bijis maziņš, plikiņš, bet ne jau 3gadīgu restorānā likt uz krēsla visam pārējam restorānam pārskatam un nodarboties ar pārģērbšanu. Kad ieradās papucītis un aifōni un pōzas, tad skaidrs, ka pie kaut kādas lielākas naudiņas tikuši un atļāvušies aizbraukt tālāk par turciju. Bet nuuuu.... kas par daunismu!
Tiešām tā dzīšanās pēc naudas jau tik strauji un krauji padara par tupu tupeni? :o
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: