*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Līdz otrdienai karstuma vilnis, bet blakussalā hospitalizēti 5 cilvēki par aizdomām uz koronovīrusu. Kaut kādam kruīzniekam ir paziņota karantīna. Bet man nav ne mazākās ticības ne šejienes intelektam, ne medicīnai. Viss ir baltiem diegiem un kā nebūt.
Vietējais politiķis, kaut kāds Mohameds ar albānijas izcelsmi, paziņojis, ka viņš grib, lai no āfrikas valstīm tiktu "atvērts ceļš" (tiešs tulkojums), spoža ideja, ne? Te vietējie jau tā pusnabadzībā un ar lielu bezdarba ciparu dzīvo, bet vēl bez tā, ka katru otro dienu atpeld pa laivai ar nigeru večiem, viens Mohameds izdomājis, ka vajag visu vēl un oficiāli, un vēl, kamēr pārcels visu kontinentu uz Eiropu. Jo tie tur skaistuļi ir veseli un intelektuāļi profesionāļi ar mīlīgu reliģiju, kas gan piesaistīs vēl vairāk tūristu, gan ieguldīs lokālajās komūnās ar savām zināšanām un profesijām, piemēram, vadīs sirds transplantācijas operācijas vai projektēs jauno ātrvilciena dzelzceļa līniju.
Vo, ideja!
Man galvā ir tikai viens jautājums - cik ilgi vēl jāgaida līdz karam? Kaut kad jau būs un piedzīvot to negribu, bet nu tik mērķtiecīgi kāds virza to politiku un kaitina situāciju.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry