*Di_wine*


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Foršs rīts! 7.45 pamodāmies no skaļiem trokšņiem (klasika - notrokšņoja kādu pusstundu, pamodināja visus, ko varēja, un tagad klusums). Izrādās strādnieks griež palmai zarus - tos vienīgos, kas mums vēl palikuši, lai tvertos no ēnas. Nepietiek, ka vienīgo lapu koku nozāģēja kaut kad rudenī un ir norauta laistīšana visai malai, kas mūsu pusē (esam galējais dzīvoklis), nu arī palma. To lielo palmu, kas mums kādreiz bija priekšā un deva ēnu arī dienas laikā, kad ir viskarstāk, nozāģēja pirms kādiem 2 gadiem.
Man, godīgi, sirds lūzt par tādiem izgājieniem - kas tie par *ūda apsaimniekotājiem, kas likvidē zaļumus, kas te ir speciāli kādreiz stādīti un auguši desmitiem gadu?!
Skaidrs, ka man būtu jābūt nedaudz vienalga, jo nav tā mana māja, kaut ir doma atgriezties. Sāp sirds par to, kas notiek, kā cilvēki dzīvo, kā ir izkropļotas uztveres. Šeit man ļoti sāp sirds par lielajiem, vecajiem eikaliptiem, palmām, kaktusiem, kurus pēkšņi pārstāj laistīt un ļauj nokalst. Kādreiz citi cilvēki visu ir stādījuši, rūpējušies, lai ir skaisti, lai ir cilvēkiem ēna, lai ir parciņi, kur pastaigāt, bet tagad...
Kas notiek vispār pasaulē? Man tikko klients, kurš maketu nodirsa pēc pilnas programmas - visu smuki jau word`ā salaboju, bet pat to nespēj ielikt maketā, un nākas lielu daļu sīkumu labot atkal .pdf. Uz jautājumu, kāda velna pēc visiem minūšu saīsinājumiem ir noņemti punkti, atbild, ka klients tā esot teicis, jo tas esot starptautisks apzīmējums. Jel. Kad teicu, ka jānoņem visi koli apakšvirsrakstiem, tad gan smadzenes bija par īsu. Tagad pie katra tā kola ir klāt komentārs, ka tas kols ir jāizdzēš. Un aiz katra 'min' ir komentārs, ka jāliek klāt punkts beigās.
KAS NOTIEK AR CILVĒKIEM?
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: