*Di_wine*


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
"Когда вам станет ясно как все есть, не пишите и не говорите этого никому, скажите себе, зачем мне говорить об этом кому-то, и попробуйте углубиться ещё глубже.
Тишина, вот единственное истинное учение."

Pievienojos lieliskām FB grupām par advaitu un dzenu. Lieliskas, salīdzinot ar to stulbumu, kas darās angliski rakstošās grupās ("jūs ticat laimīgajam skaitlim?" "ko darīt, pāri ceļam pārskrēja melns kaķis, un tā katru dienu!"). Vispār tiešām lieliskas, jo džeki reāli praktizē un prot arī jokot, bet viss par tēmu.
Tajā pašā laikā "uzskrēju virsū" vienai dāmai, kas po žizņi ir mahinētāja un joprojām pelna labu naudu uz citu sieviešu rēķina - jaunu, stulbu un reāli stulbu. Viens melus pārdod, otrs - pērk. Tā tas bija un būs. Bet kauns tai dāmai, kas šitā izdarās. Skatos uz viņu ar nožēlu. Jo īpaši atceroties viņu vienā ļoti privātā tusiņā, kur blakus vismaz 30 gadus jaunāks puika. Viņai principā velk uz pamatīgi jaunākiem. Jo viņas vecuma vīrs pateiks viņai visu sejā - tu esi stulba, tu esi tukša muca, kas tālu skan, kas naudas dēļ pārdevusi savu sirdsapziņu un cilvēcību.
Un viņa ir "draugos" ar Sibīrijas "šamani", kas ir viltīgi aizvīlusi no ģimenes prom man attāli pazīstamu meiteni. Radi saka, ka visdrīzāk nohipnotizēta, nozombēta. Un tur vispār neko nevar darīt.
Cilvēki, uzmanieties no tiem, kas par jebkādiem semināriem, vebināriem prasa naudu, jo īpaši, ja tās summas ir neadekvātas - uzmanieties ĻOTI! Patiesas zināšanas nemaksā neko.
Kā saka Pēteris Kļava, mācieties TIKAI no apgaismotajiem Skolotājiem, kuriem nav ēnas, kurus nevar nofotografēt, kuri var vienlaicīgi atrasties n-tajās vietās un tad pazust. Tikai tur ir jēga īstenot Saikni un gūt Zināšanas. "Mācīties" šajā gadījumā nenozīmē nekur iet un neko maksāt - tā ir Saikne, domas, sajūtas, prakse, pārdomas, meditācija, apcere.
Visi tie turbāni, žilbinoši smaidi, Deva, Joga, guru, izdomātie vārdi un iesaukas - viss ir fasāde, kas grib naudu, pretim sniedzot iluzoras zināšanas un iluzoru apmierinājumu Ego. Ja cilvēks joprojām 100% dzīvo savā Ego, nu tad tas ir priekš viņa, un tas ir miris gars, kas turpinās uzskatīt, ka svarīgi ir garas kleitas, turbāni, ēst, pirkt, iet uz darbu, taisīt karjeru un skatīties filmas.
Tūkstošiem followeru tādām izkārtnēm, un tikai vari nojaust, cik tumsonīga ir šī pasaule. Ne vienmēr saulainā dienā ir Dievišķais. Kādam ir šaubas, ka tumšākie pasaules iedzīvotāji neprot smaidīt?
Un būtībā tas viss, ko viņi runā, 99% ir sūds, nevis zināšanas. Tie, kas zina, tie nestaigā ar saviem semināriem un neplātās, tie nereklamējas un nekrāj followerus, tie neliek savus reklāmas foto ar platu smaidu un zelta rotām.
Tie sēž (vai guļ) un IR, un vari iegūt milzīgu zināšanu, enerģētisko plūsmu, kaut tikai paskatoties uz Apgaismoto Skolotāju attēliem (daudzi ir zīmēti pēc aprakstiem, bet nav nofotografēti). Nemeklējiet ārā, bet sevī. VISS IR SEVĪ.
Bet - kamēr būs lohi, tikmēr būs tie aitu cirpēji. Ja kāds apvainojas par to, ka viņu nosauc par AITU, arī tad var uzskatīt, ka jebkāda garīgā attīstība ir nomirusi. Iespējams, nekad nav arī bijusi, vien feiks, vien ilūzija, vien pabarots ego un "es biju retrītā", "es esmu vegāns", "es no rītiem meditēju", "es klausos tikai klasisko mūziku", "es.....", "es.....". Nebeidzama, miljardiem gadu gara samsara turpinās.

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: