*Di_wine*


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Vakarā veikalā gaidu, kad man sieru sagriezīs, un apkārt grozās vietējā tantiņa sirmu galvu ar kafijas iepakojumu un kaut ko vervelē, manā saprašanā par to, ka, redz, speciāli kafijas dēļ bijis jānāk tik vēlu uz veici, un smaida un taisa humoru. Tad staigā gar to vitrīnu un kaut ko cenšas pļāpāt, bet pamana, ka es laikam ne pārāk ieinteresēta :D A jūs zināt, kā vietējie te vervelē? Ar ģeniālakajām valodas zināšanām kā ārzemnieks sajuksi prātā, jo temps un tēmu maiņa ir aptuveni 100x paātrinātas dienas ziņas. Nerunājot par akcentu un galotņu noraušanu.
Tad pastarpināti pārdevējai un man saka - viņa laikam ne pārāk saprot, ko saku? Smaidu un atbildu - nu nedaudz, nedaudz saprotu :) Un tad tantīte prasa, vai esmu no Anglijas? Nē! Vai no Krievijas? Nē, un smejos :) Tālāk min - no Vācijas, Itālijas, Francijas? Es tikai - nē, nē :) Nobeigumā tāda vīlusies - man gan likās, ka no Eiropas..vajadzēja būt, ka no Eiropas..
Nu, tā te ar tām ģeogrāfijas zināšanām :) Apzinām valstis, no kurām apartus īrējoši tūristi ar maciņiem ierodas :)
P.S. Diez, ko viņa teiktu, ja es būtu normālpaskatā ar izmazgātiem matiem, šortos un sandalēs vai sapucējusies uz vakara pasākumu :D Iespējams, tas pats konfjūzs?
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: