*Di_wine*


Nobalsojiet!

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On September 30th, 2013, 05:14 pm, [info]di_wine commented:
Nu, te arī mūsu viedokļi atšķiras - paradums. Kartupeļus vāru praktiski bez sāls, makaronus-bez sāls, klāt taisu mērces ar saldo krējumu, sviestu vai kausēto sieru :) Sāli pielieku nedaudz ēdienam, kas ilgāk tiks uzglabāts, teiksim, lielam zupas katlam.
Neuzskatu, ka sāls kaut ko padara gardu. Sāls ir kaitīgs. Un mēs mājās to nelietojam praktiski nemaz (tāpat kā cukuru). Ja kādam vajag vēl, tas arī pieber vēl. Bet bērna ēdienam sāls nav. Ir citas garšvielas, pipari, ķiploki, sīpoli, zaļumi.
Es neatbalstu. Es negribu, ka valsts ar stulbiem likumiem bojā garšu manam bērnam, kurš neēd čipsus, končas un cīsiņus un pieradis pie mājas ēdiena.
[User Picture]
On October 2nd, 2013, 12:40 pm, [info]nausee replied:
Tieši tā, labāk likt kādas dabiskās garšvielas (ne jau Vegetu) klāt, nevis palielināt sāls daudzumu.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry