running to stand still

June 2nd, 2010

12:29 am

reizēm man šķiet, ka es itin mierīgi šādi varētu nodzīvot ilgu laiku. dienas lielāko daļu pavadīt gultā, skatoties seriālus, filmas vai lasot grāmatas, dzerot n-tās kafijas pēc kārtas un pārtiekot no viselementārākajiem ēdieniem. tā nu šodienas galvenais notikums bija nevis eksāmens, ceru, ka pēdējais latviešu valodas eksāmens, ko jebkad kārtošu, bet gan tas, ka pabeidzu Cat's eye un noskatījos visu 30 rock pirmo sezonu. un vienmēr ir mazliet bēdīgi, kad kaut kas, kam esi sekojis līdzi, beidzas. labi gan, ka Tina Fey ir radoša un 30 rock ir vēl 3 sezonas.

mani reizēm pašu biedē tas, cik es ļoti esmu neaktīva

01:33 pm

es taču esmu kārtīga nūģe, jo manā izpratnē ideāla dzīve ir dzīvot kinoteātrī un skatīties caurām dienām filmas.
un tā vietā man ir jāmācās valodniecība, pfff. nu nekas, kad es dabūšu savu pirmo miljonu (...), iebūvēšu mājā kinoteātri.

varenie nākotnes plāni, lol.

03:57 pm - ievads valodniecībā. pronoun universals

One of them is that all known lges without any exception have pronouns for at least the speaker and the addressee (the 1st person and the 2nd person)

Fijian has one of the largest pronoun systems of any lge. It has a singular form for each person, a dual form for 2 people, a trial form that refers to about three people, and a plural form that refers only to more than 3 people. In addtition, in the 1st person dual, trial and plural, Fijian has separate inclusive and exclusive forms.

Tags:
Powered by Sviesta Ciba