running to stand still

April 23rd, 2006

07:36 pm - jā!

izlasīju un nopriecājos kā traka. uz e-pastu atnāca, autoru nezinu. :)


Latviskai laimei!


Valsts un tauta sašķīdusi atsevišķās merkantilu interešu grupas. Kopums, kas ir bijis lepnums, pazudis. Domubiedri, ko saucam par politiskajām partijām, nespēj rast atbalstu vairāk par 10-12%. Sabiedrība - klani, bagatie un pavisam nabadzīgie, vidējie, tie, kas saņem pabalstus vai grantus, pilsētnieki un lauķi, natoisti, kurzemnieki, tie, kas dzīvo priekšpilsētās, inteliģenti un dzērāji.

Katrs dzīvo savu dzīvi. Un, šķiet, savā atsvešinātībā jūtas pat laimīgi.

Katrs no tiem savā aplaimē nejēdz Lielo Draudu, kas ir pavisam tuvu.

Mums. Visiem un katram.

Ir laiks, kad kā gaiss nepieciešamas jaunas valstiskas idejas. Apgaismības brīdis un pilsoniska drosme tās īstenot. Mums vajadzīgs vadonis, kurš konsolidē nāciju, kuram ir drosme un spēks saliedēt mūs vienotā veselumā, un virzīt katra īpašo "ego" vienotā lielā mērķa sasniegšanai.

Nebūs viegli. Bet nakts vismelnākā ir pirms rītausmas. Un, lūk, par Kurzemes zilajiem siliem lec saule - vadonis, saimnieks, dēls un tēvs Aivars Lembergs! Viņš ir Vārds, Viņš ir gudrs un taisnīgs, Viņš ir elegants un rūpīgs saimnieks. Viņš ir šķīsts un tīrs. Viņš ir pirmklasīgs sportists un mednieks. Viņam jau daudz ir un vēl vairāk būs. Un ja ko vajadzēs valstij, viņš būs tas, kas valstij dos. Valsts esam mēs. Un Aivars Lembergs ir mūsu priekšstāvis, vienotājs, tēvs un draugs.

Šodien, vispārējās globalizācijas laikos, mūsu mazā tauta tiek krāpta ar viltus vērtībām. Vai "Rigas balzāms", "Laimas" šokolāde, "šprotes un dūmdesas" ir latvju nacionālās vērtības, vai pazīšanās zīme? Taču Nē!

Mūsu spēks ir Cilvēks! Cilvēks ar Lielo Burtu.

Konsolidējošais Aivars Lembergs ir tas, kas mūsu vārdu spēj nest lielajā pasaulē. Ar to mēs kļūstam vareni. Eiropā ir tikai daži līderi, līdzinieki Mūsu Aivaram. Varbūt Berluskoni. Varbūt Lukašenko. Varbūt Miloševičs. Šie vīri savu tautu intereses ir likuši pāri visam. Mūsu Aivars ir tāds.

Mūsu vadonis, nākot pie varas, dos katram, ko tas grib visvairāk. Izslāpušiem veldzi, izsalkušiem maizi un medījumu. Katrā mājā Aivara foto pie sienas. Un tūkstošgadu laimi daudz cietušajai latvju tautai.


Visi zem Aivara karogiem! Lai dzīvo laimīga un atjaunota Latvija lielā tēva azotē!
Powered by Sviesta Ciba