my hovercraft is full of eels - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
dekaels

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

11. Dec 2008|12:11

kautskis
Nē, nu vēsts, saprotams, ir "Balsojiet par TB/LNNK pašvaldību vēlēšanās", bet pasniegta dziļi derdzīgi. Lūk, ļaunie svešzemnieki mūs, nabaga bālos latviešus, visādi lūko nonicināt un piesmiet, tad nu pažēlosim viens otru. Es taisni ka jūtu, kā manī aumaļām ieplūst nācionālais lepnums — vai nav forši, ka mēs tādi bāli un nevarīgi?!

Starp citu, ja es tik tiešām gribu pirkt savas preces, kādas tad man ir iespējas? Ko es tādu varu dabūt? Pārtiku? Nu jā, to var, lai gan, piemēram, cukuru jau vairs nē. Drēbes? Nu, tad jau cītīgāk jāmeklējas. Apavus? Nē, tas nu ir par daudz prasīts. Ko vēl? Ķieģeļus, Violet mikrofonus, remantadīnu, stikla šķiedru, ugunsdzēšamos aparātus? Protams, tādas lietas vajadzīgas milzīgos apjomos, un no tām sanāk lieliskas dāvanas, ko var dāvināt ikvienam. Neko jau īpaši daudz te vairs neražo, un to, ko vēl ražoja, pamazām pārceļ citur.

Un par mūsu resursiem — uz priekšu, mums tāpat neatjaunojamo resursu īpaši daudz nav. Ja tos resursus izmanto tik, cik pēc tam atliek vietā — vietējo resursu izmantošana ir šausmīgi izcila doma. Tāpat tas neies cauri, ka mēs tērēsim, piemēram, Brazīlijas resursus uz velna paraušanu un cerēsim, ka visas bēdas būs tikai viņiem.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..