Deģa piezīmes - Urfins Džīss un viņa koka zaldāti
February 19th, 2022
10:12 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Urfins Džīss un viņa koka zaldāti

Ecce Teloxx ([info]telohs) ar savu inagināro nefolka heiteru armiju. Kamon kamēr šis trollis mierīgi kurī gāzi savā Tārpupē, ne viņš ne viņa suņi (KURIEM TU DRAUDĒJI, DEBĪLIĶI! ir skrīnšoti), tu vismaz esi safe, ergo huļi tu vēl dīdi to deģi, lāci? Tu braukāsi pa tramvaja sliedēm un spārdīsies kanālā

(5 𝖑𝖔𝖝𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
From:[info]tiesas_diena
Date:February 19th, 2022 - 10:17 pm
(Link)
Tu vari kurīt, nekurīt gāzi, Jāni Balodi no Taurupes, bet tu tā vai citādi atsauksi visus savus melus, apsūdzības, uzmācības un noziegumus, un lūgsi piedošanu, jo policiju jau vairāk pret sevi nevarēsi sadīdīt. Tu arī aiznesīsi jaunas grāmatas uz Ērgļu grāmatu skapi, un samaksāsi khosmos konpensāciju par nodarīto morālo kaitējumu. Gribi trešo brīdinājumu? Joki mazi. Choose wisely.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 19th, 2022 - 10:20 pm
(Link)
Es gribu, es pag krāns atnesīs salvetes man trīs nedēļas nav bijis orgasma jo visi vaibi tādi vienvirziena dvēseliskie saproti tu nevari līst savā sakrālajā sidraba birzī un hujārīt pa labi pa kreisi NEKO TU NESAPROTI Sīkasi atpisies krišjāni (C)
From:[info]tiesas_diena
Date:February 19th, 2022 - 10:22 pm
(Link)
Tev sākās vakara gandžas maratons? Tavs komentārs ir nesaprotams. Atbildi pa tēmu, Jāni Balodi no Taurupes. Nekavējoties atsauc visas savas apsūdzības un draudus un izdzēs vismaz pusi no saviem 300+ nolaifera un inceļa kontiem.
From:[info]tiesas_diena
Date:February 19th, 2022 - 10:20 pm
(Link)
O, vēl fiziski draudi nepareizajai personai. Sēdēsi, Jāni Balodi.
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:February 19th, 2022 - 10:21 pm
(Link)
Par draudiem abstraktam "teloxxam" Bitch pls paskaties spogulī
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba