Deģa piezīmes - Estamos atraídos por personas que van a traernos los graves problemas que necesitamo
September 28th, 2022
07:42 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Estamos atraídos por personas que van a traernos los graves problemas que necesitamo
Bet kā lai sarunājas, ja katras saruna agrāk vai vēlāk beidzas ar to, kāds esmu lohs? It kā no vienas puses -- vērtīgi, bet no otras zb, cik var

Current Music: Vivita & The Sufferings

(3 𝖑𝖔𝖝𝖝 | 𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]eziniece
Date:September 29th, 2022 - 01:01 am
(Link)
Cik var, tik arī dar.
Vamos
[User Picture]
From:[info]degjis
Date:September 29th, 2022 - 05:03 pm
(Link)
Var jau visu ko un daudz, bet paliek rūgta pēcgarša.
[User Picture]
From:[info]eziniece
Date:September 29th, 2022 - 06:25 pm
(Link)
sauss sarkanvīns ir vīns, kurā cukura saturs ir mazāks nekā saldajam sarkanvīns† Tas nozīmē, ka šiem vīniem izmantotās vīnogas tiek novāktas vēlāk, pēc tam, kad tās ir pilnībā nogatavojušās un cukura saturs vīnogās ir sasniedzis maksimumu. Rezultāts ir sausāks, skābāks vīns ar augstāku tanīna saturu.

Visi sarkanvīni ir kvalificējami kā droogs, lai gan ir balts diapazons, kā droogs een sarkanvīns ir. Salīdzinājumā ar baltvīns is sarkanvīns vienmēr sausāks. Vienīgie sarkanvīni, kas ir saldi, ir portvīns un desertvīns. Citāds nekā baltvīns ir sarkanvīns daudz vairāk tanīni un tie dabiski atrodas vīnogu mizās.

Stils
Lai gan ir daudz dažādu faktoru, kas ietekmē garšu a sarkanvīns vīnogas, no kurām tas ir izgatavots, norāda uz to, vai tas ir viegls, vidējs vai sātīgs vīns. Vieglajā vīnā ir vismazākais daudzums tanīni un sātīgajam vīnam ir visaugstākais tanīnu (un bieži vien arī augstākais alkohola) saturs.

Šķirnes vīni (dažreiz arī cuvée ir izgatavoti no vairākām vīnogu šķirnēm un tieši uz vīna etiķetes norāda vīnogu šķirni, no kuras izgatavots vīns. Cabernet Sauvignon ir een sarkanvīns ar augstu skābumu un augstu tanīna saturu ar vidēju līdz pilnvērtīgu ķermeni, bet malbec mērens tanīni ir. Vīnogas arī nosaka, kā droogs vai salds sarkanvīns ir. Bordo un Chianti ir ļoti droogs, kamēr a Merlot vidējs droogs un sākumā tas ir daudz pieejamāks vīns.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba