reliģiskais moments - [entries|archive|friends|userinfo]
reliģiskais moments

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 25th, 2004|08:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man ir pilnīgi skaidrs, ka es maksāju nodokļus vairākām valstīm vienlaicīgi, tādēļ citreiz uzvedos tā, it kā man plēstu deviņas ādas no muguras
linkpost comment

Comments:
From:[info]aizdoma
Date:December 25th, 2004 - 09:23 pm
(Link)
šis man patīk. tu zini, ka Latvijas likumdošana neparedz iespēju kļūt par divu valstu pilsoņiem.
[User Picture]
From:[info]maksims
Date:December 26th, 2004 - 10:05 pm
(Link)
profundis atradis caurumu likumdošanas rakstos.
From:[info]alison
Date:December 27th, 2004 - 02:53 pm

par citu teemu...tiem pashiem ziemassveetkiem

(Link)
katram savs celjsh ejams pie Vinja... un paldies Dievam par to.
es, piemeeram, biju paaraak ilgi apgroziijusies pie Indulja un Rubenja, miru leenaa gariigaa naavee, taa kaa mirst no slaapeem piekjeedeets akai(nevis taapeec, ka aka slikta, bet taapeec, ka nezinaaju, kaa pasmelt uudeni). rrd es iemaaciijos, kaa ir, kad ir pa iistam. kaa ir pasham dzert no Sv. gara nevis aiziet un paklausiities varbuut pat vairaakas reizes nedeeljaa vaardos, kas ir gudriibas un speeka pilni, bet manii neizmaina un neatstaaj neko vairaak par jauku pacilaatiibas sajuutu peec dievkalpojuma.
es tew piekriitu, ka rrd ziemsveetku spredikjii bija visa kaa par daudz, bet man pietika ar paaris teikumiem no taa visa, lai man buutu noticis ziemsveetku dievkalpojums.
un par tiem bazniicpokemoniem - es pienjemu, ka ir kaadi cilveeki, kas varbuut naak uz sho draudzi deelj stiliiguma, bet ne jau mums buus vinjus tiesaat. neviena draudze nebuus perfekta liidz Vinja atnaakshanas dienai, jo cilveeki joprojaam greeko.
man pietiek ar to, ka sveetdienas riitaa gandriiz tukshaa zaalee, ar dazhaam ziemassveetku dziesmaam un vienkaarshu spredikji es vareeju svineet Dieva klaatbuutni savaa dziivee.
man prieks, ka tu meklee Dievu(taa vismaz izklausaas peec taviem postiem), un es vieniigi tew varu noveeleet speeku no Dieva iztureet liidz galam.
Dievs jau tikai zina kaapeec katram ir tieshi taads celjsh un ne savaadaaks. celjam ir kautkaada noziime tikai taapeec un tad, ja tas ved pie Iistaa meerkja.



[User Picture]
From:[info]de_profundis
Date:December 27th, 2004 - 03:06 pm

Re: par citu teemu...tiem pashiem ziemassveetkiem

(Link)
labi labi