Patience, use the Force, think!
Trolllolol, SWTOR un Sporas 
13.-Dec-2011 09:05 pm
Gribēju notrollēt www.swtor.com uz random cilvēka jautājumu kādēļ cilvēki no Skandināvijas un Baltijas valstīm vācas vienā serverī, kas viņiem kopīgs izņemot Baltijas jūru? ar atbildi, ka tas tādēļ, ka Baltijas valstis ir Skandināvijas valstu kolonija, taču diemžēl tie kas spēli nav nopirkuši nevar trollēt forumos. :(

Anyway pie reizes arī īsais SWTOR Betas testa reports no manis: Paspēlēju, bija tikpat labs kā WoWs ar virkni vēl foršākām lietām, taču to es nespēlēšu. Man ar dažām Betas testa dienām pietika, lai saprastu, ka man MMO šobrīd vairs negribas spēlēt.

...

+Inx, kas tā par huijņu ko tu šodien atsūtīji? Vai nu tev rakstīšanas talants kaut kur izkūpējis vai arī jumts beidzot aizbraucis. Tā tu savu "Paparžu sporu kultu" neuzbūvēsi.
Comments 
13.-Dec-2011 09:30 pm
Anonymous
Jā, vot, es lasīju to Inx`a tekstu un domāju, ka vajadzēja outsourcēt rakstīšanu darkjedi.
13.-Dec-2011 09:36 pm
Imo problēma bija tajā, ka tas bija rakstīts kā serious shit bez mazākā lol momenta. Nē, bez "lol" tas zaudē visu savu šarmu.
13.-Dec-2011 09:40 pm
Anonymous
Ko nu dirs, tajā pasākumā nav ne grama nopietnības...
14.-Dec-2011 11:51 am
what do you mean nav lol momenta? tipa izklausījās, ka viss ir pa īstam? anyway to rakstīja Atis, so visas pretenzijas pie viņa.

all shit aside, pasākums būs lielisks. mēs nekad neesam gājuši lāpu gājienā uz z-kalna mežu!
14.-Dec-2011 09:30 am
Gluzhi manas domas (par betu) - SWOTOR labs, bet shaadi MMORPG mani vairs nesaista. Esmu kljuvis nejuutiigs pret tiem.

+izvirzu hipoteezi, ka ieluugums tev nepatika, jo tu to lasiji Inxa balsii, bet vinjsh nebija autors. Tagad paarlasi to un pasaki, ka tev nepatiik mans humors :)
15.-Dec-2011 08:00 am
To ielūgumu lasot, visu laiku ņirdzu neatkarīgi no tā, kādā balsī, jo ik pa mirklim brīnījos par izmantoto leksiku. Tādus zilus brīnumus es pirmo reizi redzēju, sapratu tikai pēdējo rindkopu. :D
14.-Dec-2011 11:19 am
Ā jā beta - mani paķēra sižets. Es noteikti nopirkšu to brīnumu (gan ne uzreiz pēc launch) un kaut kad izspēlēšu visu single player contentu.
Flashpointi arī ir awesome.

Ar reidošanu gan nenodarbošos, jo tajā ziņā man arī MMO ir apnikuši.
This page was loaded Maijs 6. 2024, 6:14 pm GMT.