hipopotama pieraksti

Komentāri

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar ljoti forshi nosleepojos ar beerniem - 1) izmeegjinaajaam 2 melnos nobraucienus, 2) ir pienaacis laiks vinjiem pieshkjirt nuujas arii uz kalna.
Bija traki labs laiks (sniga, nedaudz zem 0C), abi prieciigi. Mikj uz beigaam sagura un mazliet saaka kjezeeties, bet vispaar bija tieshaam superiigi, pauguri-trampaliini visiem uzlabo garastaavokljus, visi leekaajaam un smeejaamies. Emi un Mikj gan arii vienreiz iepeeraas mezhaa, meegjinaadami atrast jaunus trampaliinus, bet pat tas bija forshi.

Beigaas gan sanaaca muljkjiigi - taa kaa Silver Fir sleedz 16:00, aizsleepojaam uz Centraali, sakam P, ka gaidaam vinju tur. A satiksme vispaar nekustaas (nu jaa, sveetdiena peec 16iem, sniegs un gudrinieki bez kjeedeem/ziemas riepaam). Labi, Silver Fir vinjam tuvaak, vinjsh saka - tiekamies tomeer tur. Ok, mees uzbraucam augshaa, sleepojam uz SF (pa melno trasi - veel pirms meenesha-diviem Emi no shitaa nobrauciena atteicaas un uz SF no Centraales sleepojaam pa apakshu). Nu, tur tik un taa P veel nebija ticis. Beigaas njeemaam sleepes un gaajaam kaajaam vinjah pretii, starp mashiinaam laviereedami. Uz vienu pusi kustiibas nebija vispaar, uz otru vismaz kaut cik. Tikaam liidz P, vinjsh apmeta mashiinu otraadaak un maajaas tikaam. Iepeeriens uz 2.5h, bet nu vareeja buut arii sliktaak.

SF nobrauciens mums panjem ~7minuutes, ja neviens no siikiem nenoveljaas vai neieperas mezhaa. Vispaar shausmiigi zheel - shogad buutu tieshi vareejushi braukt uz Vistleru. Bet nesanaaca ne vasaraa, ne tagad. Taadas taas first world cieshanas.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba