hipopotama pieraksti

Komentāri

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Emiiliju aicina uz Black Belt Club. Tas noziimeetu ciinjas maakslas veel vienu dienu nedeeljaa - piektdienaa. Bet piektdienaa vinja ir citaa skolaa un no taas atgriezhas tikai ap 5iem.
Jaaaprunaajas ar vadiitaajiem: cikos nodarbiiba buutu; vai uzaicinaajums var expireeties (piemeeram, vasaraa vinja vareetu iet, ja vien ir kaut cik jeedziigaa laikaa, lai mees tiekam no darba aaraa).
Februaarii - martaa atpakalj buus arii shii gada testa rezultaati, varbuut naakamgad vinja tiek pilna laika Quest, nevis tikai piektdienaas. Tas arii var mainiit dziivi.
Es nesaprotu, kaa mees tiksim galaa, kad intereses visiem saaks atshkjirties. Pagaidaam vismaz martial arts abiem lielajiem ir kopiigas un Noru arii noteikti suutiisim, kad buus lielaaka.
Emiilija jau tagad atsevishkji iet uz ziimeeshanu. Mikjelim arii droshi vien kaut ko kaadaa briidii gribeesies.

Bet par labo - sveetdien uzlikaam abus uz zaljaas trases, sleepoja labi! Veel jau, protams, jaauzlabo, jo lielaako dalju sleepo picaa, nevis paraleeli, bet progress ljoti juutams. Man jau liekas, ka vareetu pameegjinaat arii kaadu no zilajaam traseem, bet tad jaabrauc uz Central Summit, nevis West Summit, jo westaa visas zilaas ir kopaa ar melnajaam un muuseejiem veel nevajadzeetu iistiem sleepotaajiem pa kaajaam maisiities. Veel jaapabraukaa uz zaljajaam/zilajaam, tad skatiisies. Varbuut veel vienreiz vareetu instruktoru, lai pamaaca, kaa labaak uz lielajaam traseem un tad gan! Tad gan iestaasies briiviiba un es arii vareeshu izbaudiit.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba