hipopotama pieraksti

Komentāri

eksaameni

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
eksaamenu nedeelja gandriiz beigusies; veel tikai jaaizlabo cloud computing eksaameni un pirmdien jaanoprezenteejas menedzhmenta kursaa, un maaciibas atkal ieies rutiinaa liidz decembra vidum, kad buus gala eksaameni.
Skriptingaa naakamo praktisko darbu teoreetiski varu nerakstiit, jo eksaamens un pirmais praktiskais abi noveerteeti uz ~150% :D Shis pasniedzeejs ir reaali daasns ar atziimeem. T.i., dariit vajag daudz, bet tiek dotas arii bonusa iespeejas.
ANN gan nezinu, kaa buus. Atziimeejot neirona daljas es pilniibaa izspeisojos, kaa angliski ir kodols. Skatos uz vinju un domaaju: kodols. Nu, un kaa tas ir angliski? Nulle. Oh well, tas jau baigais siikums. Perceptronu un Hebb gan jau buushu pareizi uzrakstiijusi, bet par McCulloch-Pitt gan man nav baigaas paarlieciibas, liekas, ka visu pareizi saziimeeju un sareekjinaaju, bet nu kas to lai zina.

Beerninji savukaart paarlaimiigi par vecmaaminjas viziiti. Shoriit gan tas naaca aaraa ar lielu nikji. Bet pie taa noteikti var vainot arii Heloviinu. Shogad pirmo reizi gaajaam apkaart pa maajaam prasiit konfektes, sajuusmaa bija gan beerni, gan vecmaaminja.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba