hipopotama pieraksti

Komentāri

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Statistikā tikko bija otrais tests. Kaut kāda nelaba sajūta iekšā, liekas, ka varētu būt kaut ko sajaukusi. Nu, kaut kur ciparus vietām, vai. Ja ne, tad būs labi. Cerams.

Pirms testa aprunājos ar vienu čalīti (tikko pēc videnes) un indiešu sievišķi (ap 50-60, bērnu nav, bet ir papagaiļi). Čalītis stāsta, ka viņam pēc šī testa eksāmens arī iekš calculus un spāņu valodas, uz ko indiešu sievišķis izsaucās, ka divas matemātikas vienā dienā varētu būt šausmīgi grūti. Es saku: "But... It's like high school, right? You had different maths then, geometry and algebra side by side, no?" Čalīša atbilde uz šo bija īsa un vienkārša: "Education in US sucks."
Tā jau ir. Compass testi mani novietoja augstākā līmenī, bet, lai dabūtu to grādu, man ir obligātie kursi jāiziet. Eh.

Un tas viss man atgādināja, kā pēc 9.klases, kad aizgāju uz R1G, satiku vienu klasesbiedreni no trešās. Viņa aizgāja uz Raiņa vakarskolu. Viņa sajūsmā man stāstīja: "Zini, TUR es esmu TU!" Haha. Un es savukārt videnē biju nu tā, normāls, paslinks vidusslānis. Ļoti jocīgi atkal nonākt tur, kur es esmu izteikti augšpusē, pie tam bez īpašas piepūles. Liekas, ka kāds ir kaut ko sajaucis un tūlīt man ņems visu nost un atvainosies par pārpratumu, ka mana vieta tomēr ir pie vidējā rādītāja. Impostor syndrome.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba