hipopotama pieraksti

dldzd

dldzd

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Puisītim Prāta Vētra patīk tā, ka apdirsties. Burtiski.
  • Cik vulgāri.
  • Apd***** taču puisītis nevis Tu? :D Piedod.
    Offtopiks, bet gribēju Tev uzjautāt, varbūt vari ieteikt kādu grāmatu, ko izlasīji grūtniecības laikā par grūtniecības/dzemdību/zīdaiņu tēmu, kura likās noderīga vai vienkārši interesanta? Es tā kā gribētu kko palasīt par šīm tēmām, bet nezinu ko. Der arī angliski.
    • Puikiņš, puikiņš :)
      Es paskatīšos savus sarakstus un ieteikšu, kas nāk prātā. Es vispār pēdējā laika daudz domāju, kā Tu jūtiezzzz. Kā ir?
    • Šī ir obligātā literatūra bezmiega naktīm: https://www.goodreads.com/book/show/11192642-go-the-fuck-to-sleep

      Bet ja nopietni, tad tādai vispārīgai sapratnei der gandrīz jebkas par tēmu, nu, tur what to expect utt. Cik esmu dzirdējusi, tā Gaidības un radības ar prieku, par spīti drausmīgajam nosaukumam, esot laba - bet neesmu lasījusi.
      Ja gribas tādu, ko tiešām lasīt, tad šī man patika: https://www.goodreads.com/book/show/8814820-taboo-secrets-of-pregnancy
      (lai gan skatos, ka pati esmu iedevusi tikai 3*, droši vien biju nīgra tajā brīdī, kopumā atceros kā diezgan labu)

      Un tad tālāk jau - kas vairāk interesē. Uz mani lielu iespaidu atstāja https://www.goodreads.com/book/show/8177196-hold-on-to-your-kids
      Šī ir laba https://www.goodreads.com/book/show/218046.The_Wonder_Weeks , bet iesaku lasīt ne visu uzreiz, bet par attiecīgajām nedēļām.
      • Paaaaldies par linkiem! :)
        Hm, Tu man uzdevi tik vieglu jautājumu, bet ir tik grūti atbildēt, kā es jūtos. Laikam izklausīsies dīvaini, bet uz šo brīdi es jūtos ļoti parasti, tb, nekā īpaši. Protams, vēders aug un es ar baudu skatos kā viņš aug, man ļoti patīk :) Kaut gan es skaidri apzinos, ka vienā brīdī es ļoti vēlēšos, lai beidz augt, hehe. Mēģinu visādi "saklausīt" kustības, jo it kā brīžiem liekas, ka jūtu kaut kādu darbošanos, bet tā skaidri to vēl nesajūtu. Dīvainā kārtā atkal sāku just tādu nepatīkamu nogurumu (nepatīkamu, jo nepatīk visu laiku dirnēt gultā un lasīt, bet spēka kaut ko citu darīt tā pamazāk). Nākamajā vizītē baudīšu dzelzi, tā ka moš tas pie vainas, nez. Kas vēl... Ā, čurāšana ir mans lāsts, bet tas tā, pieļauju, ka neizceļos ar īpašu oriģinalitāti, to pieminot. Mēģinu ik pa laikam noķert brīžus, mēģinu apturēt laiku, jo tik ātri tas laiks skrien (īpaši pateicoties darbam) - rīts, vakars, rīts, vakars, eu, jau pieci mēneši pēc mazāk kā divām nedēļām. Nu tā, izplūdu... Pati vainīga, ka pajautāji :P Bet paldies, ka pajautāji :)
        • Njaa, mani vajāja nogurums pirmajā trimestrī, otrais bija baudāmāks, tā ka tiešām var būt dzelzs.
          Nu forši! Ja tūlīt pieci mēneši, tad dzimums jau zināms?
          Jā, es te piedomāju par jums mazliet, tā ka droši apdeito, kā klājas un ja kādi specifiski jautājumi/interese.
          • Njā, pirmā trimestra nogurums man tomēr bija vēl trakāks par šito. Tas bija pilnīgs vāks.
            Nu dzimumu tad varētu būt, ka izdosies noskaidrot nākamajā sonogrāfijā, kas principā paredzēta uz 20 nedēļām, bet tā kā mūsu ārstei līdz 29.septembrim ir pauzīte, tad mēs pierakstījāmies uz vizīti, kad viņa būs atpakaļ, un tad būs 22.nedēļa. Mums piedāvāja ātrāk, bet tad pie citas ārstes, mēs tik nepacietīgi neesam, tā kā gaidīsim savējo dakteri atpakaļ. Bet interesē man gan, kas tur dzīvojās :)
            Paldies, jautājumi noteikti būs :)
Powered by Sviesta Ciba