hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iesālīju gurķus. Otrā trimestra enerģijas uzplūdi.
  • (Anonīms)
    Kāda ir Tava sālīto gurķu recepte? L.
    • Šausmīgi elementāra, īpaši tāpēc, ka es šeit nezinu, kur dabūt upeņu lapas un visādus citādus labumus. Kārtās gurķi, mārrutki, ķiploki, dilles, virsū gāzu verdošu sālsūdeni (uz 1l ūdens 1 ēd.k. sāls). Tagad gaidu, kas sanāks, pirmā reize :) man jau garšo tādi mazmazsālīti, ēdīšu rīt. Cik zinu, citi liek vēl cukuru, bet mani Tētis šitā mācīja.
      • (Anonīms)
        Mhm, upenes šeit esmu redzējusi tikai pie vienas vecas katoļu baznīcas, tāpēc interesēja kā Tu gatavoji. Paldies? :) L.
        • Nu, tā. Tagad man ir jāpajautā - ko apzīmē L.? :)
          Man liekas, ka es esmu par daudz mārrutku pielikusi, bet nu nekas. Tāpēc jau iesālīju pavisam nedaudz, lai zinu, ko turpmāk mainīt. Bet nu pa īstam garša būs mazliet vēlāk.
          • (Anonīms)
            L. = vārda pirmais burts. :) Mēs neesam pazīstamas. :)
            Tu mārrutku liki svaigu vai no burkas?
            • Es jau sāku piepūlēt smadzenes :)
              Mārrutkus - svaigus. Vispār tikko vienu gurķi nogaršoju, neesmu nemaz tik traki daudz pielikusi. Kad sāļums mazliet ievelkas, tad cita garša.
              • (Anonīms)
                Tu tik garšīgi raksti. Aaaaakdievsciklhotigribumazsālītugurķīti! :)
Powered by Sviesta Ciba