ko es vakar uzzināju. |
[Oct. 30th, 2014|09:27 am] |
|
|
|
Comments: |
| From: | kreiza |
Date: | October 30th, 2014 - 10:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
Es tagad mēģinu atcerēties, vai tik kādreiz es sviestā vien necepu ;D Bet par to veselīgumu- es esmu pasākusi pat biskvīta mīklai daļu miltu aizvietot ar auzu pārslu miltiem- sablenderēju, cik vajag, auzu pārslas un ir forši :)
| From: | str |
Date: | October 30th, 2014 - 10:12 am |
---|
| | | (Link) |
|
tagad jau auzu pārslu milti ir nopērkami vienkārši un griķu arī
| From: | kreiza |
Date: | October 30th, 2014 - 10:14 am |
---|
| | | (Link) |
|
Jā, bet man nepatīk, ka produkti ilgi stāv mājās. Auzu pārslas arī putrās apēdas, bet visādus gardumus es reti cepu :)
| From: | courty |
Date: | October 30th, 2014 - 11:09 am |
---|
| | | (Link) |
|
Blendēšanai man nav laiks, toties rudzu miltus allažiņ nopērku, lai ir. 7dien tiekamies? :)
| From: | kreiza |
Date: | October 30th, 2014 - 11:16 am |
---|
| | | (Link) |
|
Jā ;) Dikti sen neesat satikti, vismaz tā sajūta tāda jau ir uzradusies :)
| From: | courty |
Date: | October 30th, 2014 - 02:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Jā, taču tagad jau tas svinammēnesis ir klāt :) | |