Par Koku Uz Kalna -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Jūnijs 26., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:48
vakardien beidzot bija jūrmala.. burvīgs pasākums, ko vēl piebilst :) ūdens, tā šalkoņa, debesis, gaiss, saule, laba sajūta... ko vēl var vajadzēt? ....bija putni, mazie ķīri un vārnas, arī tie bija fantastiski... es nebiju pamanījusi zināmo līdzību starp vārdiem ķīris un čiris [es! :D], tā kā tagad variēju daudz un dikti..... un jā, ir neliels apdegums, bet... ak bet :))
un burvīgais gadījums ar vārnu, ko nevaru beigt stāstīt.. mēs ar Maiju barojām ķīrus, kas ir fantastiska izklaide ne-vienā-plaknē.... priecē bez gala. pie mūsu mantām neviena nebija..... un skatos, ka pēkšņi no tām smuki pa vidu, nekāpjot uz dvieļiem, iznāk vārna.. apstājas, pagroza galvu.. un es ieraugu, ka šamajai knābī marmelādes gabaliņš, kuru iepakojumu biju atsājusi vaļā... nespēju beigt priecāties :) bez ķīriem, vārnas ir otras burvīgās būtnes.. mmm... :) un nemaz nerunāsim par puiku, kurš bija atnācis viens....... :)

esmu par daudz pieradusi rakstīt bez lielajiem burtiem.... bet ko lai dara :/

sapnī šorīt redzēju.... heh... my sweetheart had a love. tik nevajag pārprast, nav ne faktiska svīthārt un par tādu lovi neko nezinu... bet krūtis sažņaudzas tāpat....

cenšos izvairīties no Jēru klusēšanas.. lai tikai nebeigtos tik ātri...!! it kā dzirdētas maksimāli neoficiālas ziņas par to, ka būs vēl viena grāmata.. bet kas ir vēl tikai viena...!

pie manis ir draudzene..... es nezinu, kā varēšu viņu izklaidēt šīs dienas, ja... man... ajj, kaut ko izdomās :)

un man ir parādījies vēl viens jauns un svarīgs termins - laikam pat svarīgāks par iepriekšējiem diviem - psihoterapija... ko nu es zinu.. bet galvenais - gribu zināt...

Garastāvoklis:: bikīt apdedzis
Mūzika: Sigur Rós - Hjartap Hamast

(3 did not forget to do the most radical thing | i wanna be radical!)

Comments:


From:[info]iriska
Date:26. Jūnijs 2005 - 12:53

(Link)
JĀ :)
[User Picture]
From:[info]coda
Date:26. Jūnijs 2005 - 13:01
(Link)
tas par psihoterapiju?
From:[info]iriska
Date:26. Jūnijs 2005 - 18:12
(Link)
Par visu!!

> Go to Top
Sviesta Ciba