Par Koku Uz Kalna - contemplations extracted from a message to a friend

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Jūlijs 17., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:36 - contemplations extracted from a message to a friend
un vispar ta jau ir, ka es shausmigi daudz kam shobrid izeju cauri sava galva. ko es gribu un tas, ko es varu sanjemt vai sanjemu nesakrit un es nezinu, ko darit, tjipa, vai ir verts kaveties pie ta, kas ir, jo, ka stasta, daba nemil tukshumu un tukshums driz aizpilditos vai kaut ka ta.. vai ari vienkarsi es gluzi tapat ka dzeks kartejo reizi nezinu, ko gribu. jeb visdrizak - man vajag palidzibu jeb stumienu lai neskatitos uz to, ko es pati zinu ka negribu, bet ietu uz to, ko es gribu. jauki, beidzot noformuleju savu stavokli.

piebilde tikai cibai
tā ir, pēdējais ir pareizs - kristīnei vajag stūmienu. es zinu, ko man vajag... es gribu būt tas, kas es esmu savā būtībā un kā man ir labāk, taču man iekšienē ir kas plnīgi pretējs - neizārstēts neārstējams depresīvais, un tiem ir tāda nelaime - viņiem patīk būt tā, kā viņi ir, būt nomāktam, būt apspiestam, it kā ..būt sāpēs.. un es, tiecoties pēc savas gaismas pa reizi atmetu skatu atpakaļ un ilgās bezmaz varu sākt raudāt.. ko lai dara? kā lai tiek vaļā no šīs vēlēšanās būs sliktākam, būt nelaimīgākam, būt tā, ka sāp, ka debesis gāžas pāri un vēlēties, kaut varētu izgaist? kaut nebūtu dzimusi, kaut neviens cits nebūtu dzimis, ciktāl tas atkarīgs no manis... es zinu, ka es gribu iet pretējo ceļu, bet kāpēc man velk atpakaļ? ko lai es daru? ko lai es daru? ..
es plēšos uz pusēm, es riskēju ar cilvēkiem, kurus negribu zaudēt, jo es nezinu, kāda es gribu būt viņu priekšā... teiksiet, "Tāda, kāda esi"? ..bet viņi to nevarētu panest.. viņi to nevar panest, ka jautrais čiris kādudien varētu piezvanīt un sākt runāt par to, kā nokrist no palodzes uz ārpusi varētu būt forši un kā tilti aizvien vilina, it sevišķi tie, kam apakšā ir ūdens.. bet tāda es esmu, saplēsta starp pilnīgi divām dažādām dabām, normālā neskaitās, jo tā ir tad, kad nav nekādi - kad ne īsti smieties, ne raudāt.. un man nepatīk viduvējības, vismaz ne savējā.. man nepatīk, citiem, iespējams, arī ne, bet par citiem es nekā nezinu, tik par sevi runājos.. bet kas noteikti citiem nepatiks ir šī mana tumšā puse, kur nu vēl tad, kad tā sāk rūgt un vērsties pret šiem citiem, norādot uz katru viņu nelaimīgo, iepriekš piedoto kļūdu! ..bet tas ir tā, tā nav šodienas tēma.
kādai man būt? - tādai, kā man patiešām gribas būt.
..bet kā to panākt, jo man patiešām arī gribas būt tam lietusmākonim, bet es apzinos, ka es to vēlos tikai kaut kādu muļķīgu apsvērumu dēļ, bezmaz aiz skaudības pret savu [nepietiekami izdzīvoto?] pagātni..
kā lai es palaižu to vaļā?

(8 did not forget to do the most radical thing | i wanna be radical!)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sick
Date:17. Jūlijs 2006 - 17:28
(Link)
no pieredzes esmu sapratusi, ka labaak savu self-hatered patureet pie sevis, jo tas diezgan ljoti bojaa attieciibas(izjusts no abaam puseem) un arii, tas teiciens 'draugam izstaastiita beeda ir pusbeeda' kaut kaa tml, peec sevis- jaa, man nav vienalga, ka kaads man pastaasta, bet ko taadaa gadiijumaa teikt tam cilveekam? viss buus labi?
es nevienam neko nesaku, jo manas probleemas ir manas.
[User Picture]
From:[info]coda
Date:17. Jūlijs 2006 - 18:26
(Link)
...bet manas problēmas mani ir tiktāl nomocījušas, ka es meklēju šo cilvēku, kam es varētu pastāstīt. mana pieredze ir līdzīga tavai... bet... bet.
[User Picture]
From:[info]sick
Date:17. Jūlijs 2006 - 22:09
(Link)
nu tu vari staastiit man, bet es nemaaceeshu neko laadziigu atbildeet
[User Picture]
From:[info]coda
Date:17. Jūlijs 2006 - 22:50
(Link)
...neko kamlīdzīgu?
[User Picture]
From:[info]sick
Date:17. Jūlijs 2006 - 23:11
(Link)
l-aa-dziigu.
nu kaut ko izsmalcinaataaku par 'buus jau labi' vai samiiljojienu.
summon the craken!
aye
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Jūlijs 2006 - 00:26
(Link)
i hate the kraken
the kraken ate my hero
dont summon the kraken
[piedod, bet mana reakcija ir patiesi bailīga.. esmu pārāk daudz tajā filmā iekšā.. jūtos it kā būtu jūrā un krakens būtu īsts....]

...zini, es bieži vien esmu tādā pašā stāvoklī.. ka es neko daudz nevaru palīdzēt.. tāpēc man pajuka kādas sava veida attiecības, ko mēs reiz pieminējām.. šķiet, ka tā..
bet.. bet.. bet nu jā.
just
don't
summon
the
kraken!
[User Picture]
From:[info]sick
Date:18. Jūlijs 2006 - 10:48
(Link)
tas tachu ir tik gruuti- izdomaat un pateikt kaut ko taadu, lai cilveekam paliidzeetu.
viss sanaak tik klishejiski.
well, if you want to hear something of that, i'll be there
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Jūlijs 2006 - 11:32
(Link)
i'll keep that in mind..

> Go to Top
Sviesta Ciba