Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

ciekurs -

Aug. 26th, 2019 10:31 pm

Principā cilvēku slinkums ir baigā kaite, ko vajadzētu ārstēt tāpat kā diabētu, sēnīti vai jeb ko citu. Jo saskaroties ar šāda veida cilvēkiem un cenšoties viņiem ieskaidrot, ka ir veselīgi pret planētu tērēt mazāk resursu, šķirot organisko (un visu citu), ir kā runāt ar sienu, jo viņi paši sev nerūp pietiekami daudz, lai ievērotu diētu pre-diabēta gadījumā, izvairītos no laktozes laktozes intolerances gadījumā, dzertu tabļetkas pie asinsspiediena vai rītu makaronus pie celiakijas.
Es principā domāju, ka visas dabas problēmas jāatrisina ar stingru autoritāru režīmu un zāles vispār jāsmazina par 70%, jo ja cilvēki nevar tās norm iedzert 2x dienā vai izdzert kursu, tad tām nav jēgas un tad pat naudu tam tērēt nevajag. Vismaz lai atlikušās dienas ir pilnas bagātības un haram. Viss besī.

2 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]nistagms
Date:August 26th, 2019 - 11:32 pm
(Link)
Paga, tu esi pret tablešu rīšanu pie paaugstināta asinsspiediena?
From:[info]ciekurs
Date:August 26th, 2019 - 11:36 pm
(Link)
nop. esmu par atbildiigu tabletiisu rīšanu. :)) bet ievērot režīmu - pa trim minūtēm d/n kkādai tautas daļai šķiet baigi grūti un es nevaru saprast kāpēc, jo tās tiešām ir 3 MINŪTES (mazāk! bet 2x dazkaart 1x d/n) 24 stundu laikā....