šķeļot viļņus -
|
| |||||
reakcija |phonefoto svētdien rāvos pa virtuvi - salāti, 2 kūkas, maizītes.. 2 kūkas, jo par daudz sarīvējās burkāni priekš klasiskās burkānkūkas - pārpalikumus vnk improvizācijā sajaucu kopā ar paniņām, semuškām, miltiem, mazliet eļļas, cepampulvera, cukura un garam masala - rezultāts bija vulkānisks izvirdums formiņā un šādas zaļas sēmenes - wtf? jums tā ir gadījies? (nu, tiem, kas nedzer alu) dzīvošu, ja ēdīšu? | |||||
comments: Nospied sarkano podziņ |
| ||||||
Sēkliņas ir šitā izdarījušas tieši kejsiņos. Ar ko reaģē nezinu | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Gan jau, ka bāziskā vide pie vainas (cepamais pulveris). Nekas traks nenotiks, var droši konsumēt. Nu, un nenobīties, ja gadījumā, khm, vielmaiņas galaprodukti arī būs zaļi. Vispār, iegūglējot "green sunflower seeds", rodas iespaids, ka šis ir dikti populārs jautājums. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
vnk radās aizdomas par sēmenēm - vai tas zaļums nav dēļ kādas ķīmiskas apstrādes | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Nebūs - kaut kādā gūgles rezultātā cilvēks satraukts, ka jamam šitais notiek ar "organic" sēmenēm. Tām tā kā jebkādai apstrādei vajadzētu iet secen. Also, tas, ka augu izcelsmes produkti maina krāsu atkarībā no vides pH, ir visai parasta parādība. Karkādes tēju, kas normāli ir sarkana un skāba, pieberot sodu, var konvertēt par zilu tēju tikpat kā bez garšas, piemēram. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
ok, paldies, šie komentāri attaisno Tavu jūzeneimu :D | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
šķeļot viļņus -
|