šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:14:55
comments: Nospied sarkano podziņ Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]kinskis
Link:(Link)
Time:16:03
es nekompleksētu arī ar kādu prosecco, sevišķi ja no superiorajiem. un arī nespļaudītos, ja kāds/a man ko tādu atnestu.
skaties, kurš veicis tev izdevīgāk, atceros, vīna studijā bija tīri pieklājīga izvēle (tikai cenas tur ir saskrūvētas), savukārt superšnabenē ir šitāds - http://www.spiritsandwine.lv/lv/dzirkstosais-vins/prosecco-valdobbiadene-superiore-brut-780/
(Reply to this) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:16:06
Šefs arī kaut kādu prosecco stiepa.. tagad būšu pavisam samulsusi, paldies!
(Reply to this) (Parent)


[info]mazaa_mija
Link:(Link)
Time:16:19
nu prosecco tomēr nevar ar šampi salīdzināt, kaut vai ar spāņu kavām, bet gaumes jau dažādas...
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]kinskis
Link:(Link)
Time:16:29
šampis-šampis, varu saderēt, jautājumā nebija domāts. arī palsu pie lielām paģirām šaizemē sauc par šampi.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]mazaa_mija
Link:(Link)
Time:16:41
skdrs, ka uz pohām svarīgs ir tikai ogļskābās gāzes daudzums
(Reply to this) (Parent)

šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.