šķeļot viļņus -
|
| |||
comments: Nospied sarkano podziņ |
| ||||||
es nekompleksētu arī ar kādu prosecco, sevišķi ja no superiorajiem. un arī nespļaudītos, ja kāds/a man ko tādu atnestu. skaties, kurš veicis tev izdevīgāk, atceros, vīna studijā bija tīri pieklājīga izvēle (tikai cenas tur ir saskrūvētas), savukārt superšnabenē ir šitāds - http://www.spiritsandwine.lv/lv/dzirkst | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Šefs arī kaut kādu prosecco stiepa.. tagad būšu pavisam samulsusi, paldies! | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
nu prosecco tomēr nevar ar šampi salīdzināt, kaut vai ar spāņu kavām, bet gaumes jau dažādas... | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
šampis-šampis, varu saderēt, jautājumā nebija domāts. arī palsu pie lielām paģirām šaizemē sauc par šampi. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
skdrs, ka uz pohām svarīgs ir tikai ogļskābās gāzes daudzums | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
šķeļot viļņus -
|