savvaļas augs - [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

[7. Maijs 2014|20:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pilna diena, jauka.
1. Mostos no A skaņām. Rakstu vēstuli par MS, bet nepabeidzu, it kā, nenosūtu. Tagad vēl jāpabeidz. Pierakstīju 1 teikumu, ka grūti bija izlemt un nosūtīju.
2. 8os peldam ar Mošķi.
3. 10os zobārsts
4. 11os atdotas mantas Dzintariņā. Palika daži maisiņi, t.sk. viens L, teicu, ka vedīšu us Šķēdes ielu. Klusēja.
5. 12. biju Tisē 83 10. stāvā, skaists skats uz pilsētu, bet rakstāmgalda virsma tomēr izliekusies, jāmaina. Namatēvs ļoti laipns, jūrnieks. Uzcienāja ar šķiņķmaizēm un zaļo tēju, parunājāmies. Smējāmies par viņa baiso vācu kaimiņieni (pensionāri) kas allaž no rītiem redzama halātā un ar cigareti zobos un no veikala parasti ar cigarešu bloku rokā.
6. Veikalā samontēju vienu rakstāmgaldu, pārbīdām mēbeles, sarunājam par turpmāko.
7. Izbraukāju laukus, atvedu Tēti uz pilsētu pēc "Zilā brīnuma", Tētis tālāk ar to uz tehnisko.
7.1. Pie luksafora blakus nostājas galvenais tiesnesi, kas pirms brīža bija zvanījis (nebiju pamanījis), sarunājam lietas par piektdienu.
8. Velomeistars šodien nemaz darbā nav parādījies, sievai esot nodedzis golfs, kolēģe teica, ka esot apslimis. Tajā brīdī man liekas, ka ir ceturtdiena, un sazvanoties saku, ka savākšu nākampirmdien.
9. Zvanu Mošķim, kas šodien vēl bija apņēmies iet skriet, braucu pie viņa, ejam skriet. Stadionā satiekam Irinu, viņa tā kā trenē, es arī izskrienu 500 ātri, 300 viegli (ne lēni) 200 uz maksimālo. Pirmajā piegājienā man tāds pats rezultāts kā vienīgajā reizē, kad sacensībās skrēju 1km - 3:17. Otrajā reizē pārāk ātri paņēmu pirmos 500, labais sāns sāka viegli sāpēt, tāpēc 300 skrēju pārāk lēni un pa pēdējiem 200 nevarēja vairs neko saglābt - 3:37.
Pēc metam 6kg lodi, tad atsildoties apkārt kortiem, tur trenējas, laikam sacensības jau beigušās.
10. Iepērkos Bātā un tas arī viss, sāk līt, dodos uz dzīvokli, kur klusējoša A.

L ir onlain, bet ko tad es. Izlasu viņas dg. Vakar (vai aizvakar) pa skype teica, ka nelasot manu dg, teicu, lai tā turpina.
1h norunāta ar L, patika.
Linkir doma