savvaļas augs - [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

[10. Jan 2014|08:34]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
gari sapņi.

ceļojums, garais skrējiens, svešzemju kuģis, vai sauszeme, kas grimst.
Atrodos pie mašīntelpas, kur dzirdu, kā viens ierosina laist pa burbuli un tūlīt arī sākas ūdens straume gr āžās un lielais kuģis grimst. Esmu zem ūdens kopā ar daudziem citiem. Par citiem nezinu, bet pats atceros, ka šis ir sapnis, un ka skābeklis nav obligāts, pārāk nesatraucos. Pēc laika iznāku virspusē. Kāds stāsta par atgadījumu mašīntelpā. Es tā kā viegli metu ar akmeni un viņš mirst. Arī es stāstu par atgadījumu, bet mani neuztver, nedzird, neklausās.

Pirms tam garāžā darbojās bobiks un nevarēja noslāpēt. Tētis izsauca meistarus. Tie par bobiku piebrauca pie glābēju mašīnas āķa, bet netrāpīja, tā vietā otra mašīna izkustējās un ripoja pāri pagalmam grāvī, atdūrās pret bērziņiem grāvmalā.
Tād vajadzēja iet pāri pļavām līdzi vienam zinātājam pēc kādām zālītēm, tētis pagāja brīdi, bet tad griezās atpakaļ. Bijām nonākuši gandrīz līdz robežai ar akmeni, kad teicu, ka varam tak iet pa ceļu. Pagājām līdz "Rūķīšiem", tad atkal pļavā, gar pašām mājām, uz priekšu, līdz atrada vietu. Tur ganijās trīs zirgi. Zālīte, kas bija jāsaplūc bija apsarmojusi.

Vēl ar tēti stāvējām Rūķīšu ceļa malā. Man jautāja vai es redzot priedītes, teicu, ka jā, vietām ir. Bet atbilde neapmierināja. Tad gāju un rādīju, kur ir, kur nav. Tad gājām un stādījām.

šoreiz bez izsmeļoša skaidrojuma.
Rūķīši, L mamma vakar pieminēja.
Zirgi? No L bildēm kompī?
Ūdens no vakardienas lietus?
Zālītes? no tā ka E teica, ka kasa kaklu?
Neslāpstoša mašīna no tā, ka vakar viena aizvesta uz servisu.
Linkir doma