savvaļas augs - rit [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

rit [5. Nov 2013|08:05]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
24h t.sk. 12 slimnīcā. Daudz (salīdzinoši) lasīts. Īsā visaptverošā vēsture. Skriešana. PDz. FHM.

Kas saprasts? hm, maz kas. Ivv - ontoloģija, filozofijas nozare. Tapšana ir ok, mūžīgā būšana allaž ir klātesoša, starpība vai nu tu to saproti, vai ne.
Skriešana, it kā īsi, bet es rakstītu savādak. Sīkumos slēpjas pats vells.
PDz Kāds ar kādu ir tikai draugi, labi draugi. Tu esi mans gada aktieris.
FHM Intervija ar snaiperi. Skaitam nav nozīmes, vienreiz bija 13. Laba diena ir tā, kurā nav kritis neviens mūsējais. Dziedātājām patik publicitāte, tāpēc var parādīt arī vaigus.

Dienā noskatīt gleznainā filma DOM aka MĀJA. (joprojām doma, ka jānoskatās vēlreiz filma Dzīvība)

Pārbraucot uz dzīvokli zvanīts kofeīnam, šis jau stadionā. Ģērbjos, braucu pumpēt riepas, un veļļoju prom. Forši. Sastapts arī treneris. Ieteikums novembrim: P10 T12 P19 alt+228 60. Pa vidu OC var kalniņus, sprintus 80-100 10x vai ātrumspēli. Visu pēc pašsajūtas. Brīvdienas brīvas. [šorīt piedomāju par k, kā godīgi dzīvojam, kā skološanu dabuja, tikai lielāku bērnu, kā piedomā, ko grib]

L Mamma meklē epifānijas un dzīvokli. L ar V skrien. Es liekos uz auss jau 20:30. Nāk miegs. Saprotu un tā arī notiek, ka mostos pirms 6:00. Nekas, nogulšņāju 2h.

Dzeru ābolu sulu sajauktu ar ūdeni (kas regulējot skābuma līmeni kuņģī un ieteicams pirms skriešanas (Skriešana)), ēdu marcepāna končas (kas jauc skābuma līmeni kuņģī), maizes šķēles, sieriņi Kārumi.
Vakarā nesanāca kārtīgi paēst.

Šodien veikals. No veikala saimnieka pozitīva atbilde manā jautājumā. Vakarā nezinu kas. Pāris ciemos vēl nav būts. Pie R, pie bijušajiem kolēģiem, vēlreiz pie L Mammas. Pie G laikam ņesuģba un nav ko vajag.

Veselība rindā stāv. Vēlreiz adatu terapeite. Zobārste. Asinsnodošana? Baseinā mežģītais plecs pats pāries? Potīte varētu izdziedēties.
Linkir doma