savvaļas augs - laba diena [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

laba diena [6. Aug 2013|10:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ar tenisu ar Armandu 7ņos.
Darbu pie mēbelēm, šodien bez montēšanas, ar stāstīšanu par ekspozīciju, klāstu. Vēl ir ko mācīties.

Vieglatlētikas treniņā tieku ap 18:30, pilns ar meitenēm bezģīmī smagi soļo pa 100m celiņa. Tā kā uzdevums ir tikai mierīgais skrējiens 40 min vai 8km, tad saku, ka labprāt skrietu no mājām. Treneris piekrīt, jo saka, ka pats ap 19tiem tīšoties.
{Liepāja ir samērā nebraucama. Pa Uliha ielas pusi luksaforu jura. Līdz Ganību štrāsei kāds gabaliņš.}
Drusku pēc 19tiem izskrienu. Ap 20tiem Zvana A. atgadina par jaunajiem kartupelīšiem. Bātā ir. Izrādas naudas vieta esmu līdzi paņēmis vien papīriti. Nākas ieskriet dzīvoklī, kur jau uztapušas gailenes. Maximā mazi kartupelīši. Ikī jaunai kasierei misējas ar kases aparātu. Sanāk tāda palielāka gaidīšana.
Ar L sazināties nesanāk (ņau skaipā). Uzrakstu īsus skype vārdus.

Vārot jaunos kartupelīšus A stāsta par lielisko ūdeni jūrā šodien. Viņa manāmi nosauļojusies. Ierosinu braukt peldēties pēc vakariņām, sarunāts. :) Jūrā ir forši. Ūdens patīkams, saule laižas uz rietu. Kad ejam jau prom pār kāpu, saule krīt. Aiz mums iet pārītis, kas tikko šmakstoši skūpstījās pie ģerbtuvēm, pretī jauneklis jautā, vai silts ūdens. A. atbild, ka jā, es saku, lai pasteidzas redzēt sauli. Nemanot klāt 22i un "miedziņš nāk" laiks klāt.


No rīta pēc modinatāja 6šos mazliet miedziņš nāk. Šorīt teniss 7ņos ar Sergeju līdz 9ņiem. Zaudēju bezcerīgi, bet paspēlēt vērtīgi. Sākumā uztraukums.

Muzejs vaļā no 10tiem, Rimi sapirkta pārtika, tagad paēdis dzivoklī (A jau prom kkur) un uz darbu, šorīt sākas 11tos.
Linkir doma