Par migrāciju 3

« previous entry | next entry »
Maijs. 22., 2023 | 10:38 am

Un tagad pamanīju, ka manai cibai nesen apritēja 20 gadi! Ciba ir pieaugusi. Ciba varētu uzsākt neatkarīgu patstāvīgu dzīvi. Cibai laiks sākt maksāt īri!

Notikumam par godu, lai iet arī migrācijas ierakstu caurumu aizpildīšana. Tad turpinot iepriekšējo:

16) Pateicoties citai draudzenei +1, kas arī pārcēlās uz Londonu, kā arī nemitīgi zāli pīpējošajai kaimiņienei, pametu raibo turku mitekli, un ievācos pāris kvartālus tālāk dzīvoklī
17) "Titāniks". Tam tik mežonīgi svīda ciet logi, ka, no rīta pamostoties, patiešām nevarēja saprast, vai esam nogrimuši, vai kā, bet siļķes it kā garām nepeld, laikam viss čikeniekā. Aiz loga jiftīgā neonā mirdzēja Lebaras ekspresis, kam par godu iedzīvojos pāris migrēnas lēkmēs, kuras nācās pavadīt vannas istabā, jo neviena blackout žalūzija nespēja Lebaras ekspresi noturēt ārpus.
18) Kā nu sanāca, kā ne, pēc tam visi kopā + vēl 1 ievācāmies glaunā mājoklī ar strūklaku pagalmā un konsjeržu pie vārtiem. Tur kaimiņiene čakli iesniedza sūdzību pārvaldniekam par, viņasprāt, neķītrām sarunām mūsu dārzā. I know nothing. Kā nu tur bija vai nebija, ar to +1 es pēc tam apprecējos, un kā jau precētiem onkuļiem un tantēm piedien, izbeidzām komunālo dzīvokļu ēru, un sākām dzīvot atsevišķi..
19) ..dzīvoklī kanālmalā. Tur es no balkona ar interesi novēroju, kā velosipēdisti, zosu iebiedēti, stiepa savus braucamrīkus caur krūmiem garām zosīm, kas stāvēja tieši takas vidū šņākdamas, un kategoriski atteicās kustēt ne sprīdi.
20) Tad es sāku dzemdēt burunducēnus, un likās, ka esmu tagad pieaudzis cilvēks, un kā tādam nācās ieviest māju ar dārzu n'stuff. Normāla pieaugušā cilvēka dzīve. Pupas, kabači un burunducēni auga griezdamies, viss kā lielajiem piedien. Bet arī šim mājoklim bija derīguma termiņš, jo gulbītis, gulbītis kustināja spārniņus un aizveda mani atpakaļ uz..
21) ..sūnu ciemu. Tur izbaudīju nekur nedzīvošanas priekus pāris mēnešus, līdz beidzot atradu spotu ar pareizo sajūtu,
22) kur savā divdesmit otrajā adresē laimīgi mītu joprojām.

Tāds migrācijas apdeits.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

aborigens

from: [info]aborigens
date: Maijs. 22., 2023 - 08:16 am
Link

burvīgs apraksts

Atbildēt


from: [info]wasted
date: Maijs. 22., 2023 - 04:37 pm
Link

Hei, cik forši redzēt burunduku.

Atbildēt


Zem stikla

from: [info]archa
date: Maijs. 22., 2023 - 10:48 pm
Link

Piemiedzu ar aci. Skaists ceļojums visus 20 gadus. ;)

Atbildēt