smaidu · vācele

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
CODE
[align=center][font=times][SIZE=20]Ludo [color=4D5D53] [/SIZE] Alegry[/color][/font][/align]
[align=center][IMG]http://i268.photobucket.com/albums/jj35/cudak31177/Kad%20sam%20bio%20mali/CharlizeTheron.jpg[/IMG]
[SIZE=0] kādas tēlam raksturīgas dziesmas
lirikas iekļaujoties
trīs rindiņās[/SIZE][/align]

[align=center][font=times][SIZE=10][color=4D5D53]Lai reālā pasaules vēsture vēlāk nenāktu zināma[/SIZE][/color][/font]
[SIZE=2][i]un nekļūtu cilvēkiem saprotama. Pie mums šie noslēpumi ir drošībā.[/i][/SIZE]

[/align][LIST][b][color=78866B]Ludo[/color][/b]. Riņķoju ap savu asi jau [b][color=738678]divus gadu desmitus[/color][/b], bet mēnesi pirmoreiz ieraudzīju pirms [b][color=738678]četriem vai pieciem[/color][/b] gadiem. Es pamodos un atverot acis mani apžilbināja [b][color=738678]vēstule epastā[/color][/b]. Un ja tu uzmanīgi ieklausītos tu sadzirdētu mani saucam [b][color=738678]fejas, dievietes un citus zvērus[/color][/b].
[/LIST]

[align=center][font=times][SIZE=10][color=4D5D53]Mēs esam Pasaules dvēseles bērni.[/SIZE][/color][/font]
[SIZE=2][i]Vienīgi reizēm mūs māc klaustrofobiskas izbailes, kuras nomāc mūs milzīgā plašumā.[/i][/SIZE][/align][LIST]
[b][color=738678]Vārda nozīme[/b][/color]:Ludo- spēlēt(no latīņu valodas) Alegria- prieks(no portugāļu valodas)
[b][color=738678]Dzimums[/b][/color]:meitene
[b][color=738678]Vecums[/b][/color]: 14
[b][color=738678]Orientācija[/b][/color]: vēl ir meklējumos, bet pagaidām izskatās, ka heteo.
[b][color=738678]Etniskā piederība[/b][/color]: angliete/amerikāniete
[b][color=738678]Vēlamais tornis[/b][/color]: Atlantīda
[b][color=738678]Īpašā spēja[/b][/color]: neredzamība
[b][color=738678]Kanona/oriģināltēls[/b][/color]: ...noup
[/LIST]

[align=center][font=times][SIZE=10][color=4D5D53] Nakts melnumā, kad debesis ir tik skaidras, kā tavas tumšzilās acis[/SIZE][/color][/font]
[SIZE=2][i]Var saskaitīt miljoniem zvaigžņu - mazās, blāvās un tās straujās, krītošās[/i][/SIZE][/align][LIST][b][color=738678]Acis[/b][/color]: Ludo acis bija gaišas un izteiksmīgas zilā krāsā. Acis noteikti bija viņas mīļākā ķermeņa daļa, jo tajās ielūkojotes viņa saujtas kā mājās- pie jūras krasta siltā vasaras dienā! Viņas tēvs vienmēr smējās, ka viņam pat uz pludmali nevajag iet, jo ielūkojoties meitas acīs viņš jau to tā pat var redzēt un sajust. Tādēļ arī daudziem ctiem patika skatities tieši meitenei acīs, jo tās piesaistīja cilvēku uzmanību, bet Ludo tas likās ļoti nepatīkami.
[b][color=738678]Mati[/b][/color]: Ludo dabīgā matu krāsa bija pelēka. Viņas māte aizveda meitu pie friziera izbalināt šķipsnas desmit gadu vecumā un kopš tā laika Ludo patstāvīgi balina matus, jo viņai ļoti nepatīk pelēkais tonis matos. Viņas mati dabīgi lokojas un tos ir grūti savaldīt. Tādēļ bieži Ludo matus nēsā izlaistus, ļaujot tiem viļņoties vai vienkārši saņem tos astē. Mati bija nedaudz garāki par plecu, jo viņai nepatika gari mati. Tie viņai lika izskatīties vēl smalkākai un justies vēl bezspēcīgākai.
[b][color=738678]Seja[/b][/color]: Ludo bija dabīgi ļoti gaiša sejas āda uz kuras ļot ātri parādījās vasaras raibumi pat pie mazākā saules stara. Bērnībā viņa to dievināja, bet kopš viņa pārcēlās uz Angliju, viņa nevarēja tos ciest tādēļ katru rītu viņa ļoti rūpīgi uzlika make up- tonālo krēmu un pūderi, kas noklāja vasaras raibumus un skropstu tušu, kas padarīja viņas gaišās skropstas melnas, kā arī lūpu spīdums, kurš izcēla viņas vijīgās vidēji lielās lūpas. Viņai nepatika, ja kāds viņu redzēja dabīgu un ļoti reti kurš to bija vispār piedzīvojis, jo skolā viņa vēlējās saglabāt citu tēlu. Nevis tādu kā mājās. Viņas augstie vaigu kauli un nedaudz apaļīgie vaigi radīja sava veidda māklsīgu izskatu- kā lellei vai manikenam. Tas viņai patika, jo viņa nebija sevišķi komunikabla šajā akadēmijā un tas noteikti aizbaidēja cilvēkus.
[b][color=738678]Garums&svars[/b][/color]: Ludo, kā jau pusaudze vēl tikai plauka kā sieviete un viņas augums nebija ļoti vijīgs. Tikai apaļie vaigi liecināja, ka bērnībā viņa bija apaļīga. Viņa bija nedaudz garāka kā tipiska viņas vecuma meitene- 1.70, bet svars bija normāls- 54 kg. Viņu apmierināja viņas ķermenis.
[b][color=738678]Īpašas pazīmes[/b][/color]: Ludo bija viena rēta zem zoda kreisajā pusē, kuru viņa rūpīgi maskēja, auskari ausīs un viens sudraba riņķītis iekšējā auss ļipiņā.
[/LIST]

[align=center][font=times][SIZE=10][color=4D5D53]Miglas smarža pusdienlaikā vijās viņai matos [/SIZE][/color][/font]
[SIZE=2][i]Un meklēja atbildes uz jautājumiem tās sirdī[/SIZE][/i][/align][LIST][b][color=738678]Patīk[/b][/color]:kā lietus lāses sitās pret loga rūti; rudens; sudrabs; suņi; pastaigas; gleznošana; spēļu spēlēšana ar mīļiem cilvēkiem; grāmatu lasīšana; biblotēkas; mūzika; skaisti auskari; vientulīgi rudens vakari pie kamīna ar tēju; peldēšana; begonijas
[b][color=738678]Nepatīk[/b][/color]:iedomīgi cilvēki; kafija; viss kas saistīts ar cigaretēm; haoss; ļaunums; dumji cilvēki; aprobežoti cilvēki; melnā krāsa; mīlestība; sarkanas rozes
[b][color=738678]Stiprās puses[/b][/color]:
runāšana- spēs pārliecināt gandrīz ikvienu, jo māk argumentēt apgalvojumus vai piegrozīt sarunu tā, ka iznākums ir viņai par labu. Vienalga vai viņa runā ar pasniedzēju vai izskatīgu puisi.
gelznošana- dzīvošana pie jūras dara savu un bez tās viņa nevarētu iedomāties savas vasaras Anglijā. Un praktizēšana dara savu, jo tagad tas viņai padodas labi.
mācības- akadēmiskā apzinība ir augstā līmenī, kā arī viņa pēc dabas ir ļoti zinātkāra.
skriešana- viņai patīk skriet. viņai riebjas komandas sporta veidi bet skriešana un teniss ir viņas sirdslietas.
cilvēku uzmundrināšana- pateikt īstos vārdus īstajā vietā māk. Tikai viņa to nedara ikvienam
ēst gatavošana- viņai patīk ēst tādēļ arī gatavot :D
[b][color=738678]Vājības[/b][/color]: tēja; suņi; ģimene; ēdiens; gleznošana
[b][color=738678]Bailes[/b][/color]: nāve; sāpes; vilšanās kādā
[b][color=738678]Noslēpumi[/b][/color]:
tic dievam, kaut apgalvo pretējo
viņa nav sava tēva meita un viņš to nezin
netīšam noslīcināja kucēnu bērnībā
[b][color=738678]Skaistākā atmiņa[/b][/color]:
Ludo mamma bija angliete, bet tēvs amerikānietis un visu savu bērnību ludo nodzīvoja ASV klausoties mammas stāstos par Anglijas saulainajām vasarām, izsmalcinātajām pieņemšanām un tējas dzeršanām ar kaimiņiem. Ludo bieži sevi iedomājās viņas vietā un beidzot sestajā savas dzīves vasarā viņa nonāca savā sapņu zemē- Anglijā.
Ludo atcerās lielo satraukumu, kas valdīja viņā, kad viņa dīvaina izskata melnā mašinā brauca pie vecmāmiņas uz lauku māju. Viņas mamma visu laiku uzsauca viņu, lai viņa beidzot dīdīties bet tēvs tikai saspieda viņas roku ciešāk un paspējās:
[b]Lai taču bērns priecājas! [/b]
Kad taksometrs piebrauca pie lielas, divstāvīgas akmeņu ēkas ar rožu vītnēm visapkārt Ludo elpa aizrāvās. Māja izskatījās gluži kā viena no tām daudzajām zīmētajām būdiņām pasaku grāmatās. Viņa sajutās kā Alise brīnumzemē un izleca no mašīnas skrienot uz durvīm. Attaisot tās vaļā viņas priekšā bija neliels koridros un dzīvojamā istaba, bet viņas nāsīs iecirtās salda jo slada smarža. Uz galda istabā stāvēja milzīgs begoniju pušķis. Viņa nodomāja, ka kad viņa izaugšot liela, viņai visa māja būs pilna ar begonījām.
[b][color=738678]Drausmīgākā atmiņa[/b][/color]: Ludo attaisīja mājas durvis un aiztaisot nometa somu pie durvīm. Mājā valdīja aizdomīgs klusums. Viņa paskatījās apkārt un iebļāvās
[b]Mammu![/b] Neviens neatbildēja. Viņa lēnām kāpa pa kāpnēm un klausījās savos sirds pukstots, kas nevaldāmi sitās viņas krūtīs. Viņai bija nejauka priekšnojauta.
No sākuma viņa iegāja mammas istabā, bet tur neviena nebija. Tad viņa iegāja savā istabā un tur arī neviena nebija. Ludo pamanīja, ka tēva kabineta durvis ir puspavērtas un lēnām iegāja tajā. Krēslā pie galda sedēja mamma un viņas seja bija ar melniem un sarkaniem pleķiem no raudāšanas un notecējušās skropstu tušas. Ludo piegāja pie mammas un cieši jo cieši paskāva un ļāva mammai šņukstēt azotē. Ludo nebija redzējusi mammu tik nelaimīgu. Nekad Ludo nebija redzējusi mammu šādā stāvoklī. Viņa paskatījās uz mammu, kas nu jau atkal bija neduadz pierimusi un nedroši pajautāja:
[b]k-kas noticis?[/b]
Mamma aiztaisija acis, lēnam ieelpoja un izelpoja un izspiedusi vārgu smaidu paskatījās uz meitu:
[b] Dārgā. hmm dzīvē notiek dažādi un lietas... ai ko es te cenšos piemānīt. Tavs tēvs mūs pameta citas sievietes dēļ! Tas *&^% ^%$# vairs nevēlas būt ar mums! [/b] mamma jau dusmīgi nobļāvās n trīcēja. Ludo neatceras, vai mamma vēl kaut ko teica, bet viņai bija sajūta, a visa viņas pasaule sabrukusi un viņa juta dziļu naidu pret teti un mammu un visiem. Viņa nespēja iedomāties, ka viņas dzīve varētu būt citādāka. Viņa paskatījās uz raudošo mammu un piespieda viņu tuvu klāt. Viņa zināja, ka tagad viņai jārūpējas par mammu. Neviens cits to nedarīs.
[b][color=738678]Ieradumi[/b][/color]:
karsta tēja no rītiem
grāmata pirms gulētiešanas
matu virpināšana
cilvēku labošana, ja saka ko nepateizi
spēļu spēlēšana savā nodabā
cilvēku vērošana
sapņošana
[b][color=738678]Persnība/Izskats[/b][/color]: Klusa, inteliģenta, nedaudz noslēpumaina
Ludo nebija izteikta ģērbšanās stila. Viņai patika kleitas. Tikai nesen viņa tās atklāja un tagad viņa aizraujas ar tām, bet džinsi tik un tā paliek viņas mīļākais apģērbs. Viņai patīk praktiskas drēbes, bet pēdējā laikā viņa ir pamanījusi, ka arī sievišķīgas drebes viņu intersē. Visvairāk viņai patīk dažādas rotas- īpaši auskari. To viņai nevar būt par daudz. Gari zābaki ar vai bez papēdi bija viņas iemīļotāie, bet pa telpām viņa deva priekšroku nēsāt atvērtas zandales, jo tās bija daudz ērtākas.
Ludo nebija iedomīga, drīzāk viņa nemīlēja sevi, jo tomēr dziļi sirdī viņa sevi vainoja pie vecāku nāves. Viņa mūžīgi tiecās pēc kāda ideāla, jo cereja, ka tad tētis gribētu būt atkal ar viņu un mammu. Ludo bija klusa un piesardzīga un dažkārt jutās neredzama(līdz neatklāja, ka tiešām var būt neredzama). Tas gan notiek tikai īpašās situācijās, kad viņa nobīstās vai dusmojās. Viņa ļoti rūpīgi izturas pret savu izskatu. Viņas perfekcionisms dažkārt aiziet pat tik tālu, ka vienreiz klases biedrenei izrāva skropstu, jo tā nepareizi auga.
Ludo nebija nepatikas pret citiem. Ludo nebija simpātijas pret citiem. viņai drīzāk bija vienalga. viņa bija ieguvusi draugus un nācās zaudēt viņus, tādēļ viņa, mācoties no savām kļūdām, šoreiz necentās ieviest daudz draugu, jo zin, ka tas beigsies sāpīgi. Viņa jau skolā jutās kā friks. Tagad viņa ir vidē, kurā ir daudz tādi kā viņa, bet viņa tik un tā nespēj šeit iejusties. Neteiktu, ka viņa pat cenšas. Viņa vislabprātāk paliktu malā un vienkārši vērotu.
Ludo nav ļauna. Ja varētu viņa samīļotu visu pasauli, tikai viņa nevēlas, lai to uzzinātu citi, jo viņai liekas, citi to nevēlas, tādel daži Ludo uzsakta par dīvainu. Daudzi ludo uzskata par ļaunu vai iedomīgu, jo nelēkā apkārt un nesaka, " cik pasaule ir skaista" Un viņas sarkasms dažkārt pārkāpj robežas. Bet Ludo sevišķi tas nerūp.
Ludo ļoti nepatīk, ka viņu aizsūtīja prpm no mājām. Nepietiek, ka viņu aizveda no ASV uz jaunu vidi Anglijā. Nu un kad, ka viņai ir spējas. Tādēļ jau nevajag viņu izolēt no sabiedrības. Tādēļ savā ziņā viņa veljoprojām dusmojas un mammu un skolu parādot attieksmes problēmas, kuras vēl pastiprina pusaudža vecums un sava " es" meklēšana.
Viņā ir divas personības- bērnības laimīgā jautrā naivā metene un tagadnes noslēgtā un emociju apkrautā pusaudze, tikai vēl nevar zināt, kas beigās ņems virsroku. Laiks rādīs.
[/LIST]

[align=center][font=times][SIZE=10][color=4D5D53] Nezināma vēja plūsma neaizvērtu durvju spraugā[/SIZE][/color][/font]
[SIZE=2][i]Beigu beigās tāpat katrs atgriežas tur, kur viņiem īstā vieta.[/i][/SIZE][/align][LIST][b][color=738678]Dzimtā pilsēta[/b][/color]: Newhempton USA
[b][color=738678]Pašreizējā dzīvesvieta[/b][/color]: Anglija netālu no Londonas
[b][color=738678]Mātes vārds[/b][/color]: Virdžīnija Anna Betsone
[b][color=738678]Tēva vārds[/b][/color]: Džeimss Teodorss Algery
[b][color=738678]Vecāku atrašanās vieta[/b][/color]: tēvs- Ņujorka, NY USA māte- Londona, Anglija
[b][color=738678]Māsas/brāļi[/b][/color]:jaunākā māsa- Ergona
[b][color=738678]Dzīvnieki[/b][/color]: suns- vidusazijas aitu suns Riekstiņš(īstajā vārdā Rokijs)
[b][color=738678]Biogrāfija[/b][/color]:
Ludo vecāki iepazinās, kad viņas tēvs bija darba darīšanās Anglijā un kādu vakaru vienā no bāriem ieraudzīja daiļu angļu jaunkundzi, ar kuru viņš pavadīja fantastiskas četras dienas, bet pēc atgriešanās ASV nespēja viņu aizmirst. Viņa pārcēlās pie viņa uz ASV un viņi tur laimīgi nodzīvoja desmit gadus.
Ludo bija pirmdzimtā, meita un vēl ļoti gaidīta. Viņa no savas bērnības atceras daudz un gaišu atmiņu. Ludo spilgi atceras, kā māte viņu aizveda pie jūras un nolika priekšā molbertu un ielika rokās otu. Ludo tas likās brīnumaini- kā no tādas mazas otas nāk ārā tik daudz brīnumainu krāsu un formu. Tā bija viņas un mammas iemīļotākā nodarbe- gleznot. Ludo māja bija pilna ar mammas gleznotām gleznām un Ludo vēlējās, kaut viņai tā pat būtu, kad izaugs liela.
Par tēvu ludo ir arī jaukas atmiņas- tēvs viņai mācija šahu, bet ludo tikai to vien spēja kā priecāties par smukajām figūrām, bet tētis tikai pasmējās par viņas sajūsmu. Viņi biezi spēlēja dažādas spēles un tieši tēvs bija tas, kurš lasīja viņai priekšā grāmatas. Bet ne jau pasaciņas bet skaistus romānus un stāstus. Ludo jau no bērnības iemīlēja grāmatas, jo tajās bija tik daudz brīnumainu lietu, ko viņa vēlāk sapņoja.
Ludo ar māsu ir bijušas labas attiecības. Protams no sākuma bija skaudība, ka nebija vairs vienģā princesīte mājās, bet mazā māsa bija tik piemīlīga, ka bija neiespējami viņu neiemīlēt un tādēļ viņas darīja kopā dažādus nedarbu! Gan zaga tēva šaha figūriņas, lai izkalidētu bārbijas, gan lauza oztas un krāsoja viena otru. Kopumā Ludo bērnība bija ļoti saulaina un gaiša,
Viņas pirmā skolas diena bija ļoti bēdīga, jo viņa ļoti nevēlējās pamest mammu un mājas, bet tai pašā laikā skola bija jauna zināšanu krātuve, ko viņa sāka dievināt ļoti ātri. Kopš iestāšanās skolā viņas un tēva attiecības uzlabojās un viņi satuvinājās, jo abi divi varēja caurām dienām runāt par dažādiem atklājumiem un interesantām lietām
Varētu teikt, ka Ludo dzīve bija ideāla, līdz viņas vecāki izšķīrās un viņai nācās atstāt tēvu. Viņi viens otru dievināja un tas bija noteikti smagākais, ko viņa darīja savā mūžā, bet zināja, ka viņai jārūējas par mammu.
Lai gan Anglija bija fantastiska, viņai pietrūka pludmales, draugu un tēva un viņa kļuva arvien noslēgtāka. viņa nevarēja izrādīt sāpēs via bēdas, jo vajadzēja atbalstīt mammu. Viņa savā ziņā uzņēmās mammas lomu mammai, jo Ludo vecmāmiņai bija problēmas ar Šeriju un bridžu un viņa faktiski vispār nebija mājās. Šī iemesla dēļ Ludo aizsūtīja uz akadēmiju- lai viņa nebūtu visu laiku viena mājās un mamma savā ziņā cerēja, ka ja meitai nebūs jārupējas par viņu, tad ludo atkal būs tā mazā nebēdnīgā meitene, kas reiz bija.
[/LIST]

[align=center][font=times][SIZE=10][color=4D5D53] Vakar nežēlīgi tikai pakārta mīlestība.[/SIZE][/color][/font]
[SIZE=2][i]Žandarmi atrada to prieka mājā, sasprādzēja rokas un aiz matiem vilka pa visu vecpilsētu[/i][/SIZE][/align][LIST][b][color=738678]Pastāsti mums[/b][/color]: Es izvēlējos šo tēlu, jo šis bija tāds tēls, kurš man uzplaiksnīja prātā un radās vēlme to īstenot dzīvē. Jāsaka gan, ka Ludo nav līdziga man, bet noteikti sava veida alternatīva gan. Ludo ir improvizācija un cerams, ka šī improvizācija, beigās pārvērtīsies par skaitstu simfoniju vai vismaz sonāti.
[b][color=738678]Ēnu čuksti[/b][/color]: Katrs pats
[b][color=738678]Posta paraugs[/b][/color]: [qoute]
Ludo lēnā, mierīgā solī soļoja pa
[/LIST]

[align=center]------------------------------------------------------------------------------
[size=-3]
This application was made by [URL=http://z10.invisionfree.com/CAUTIONTOTHEWIND/index.php?showtopic=18427&hl=]JUL!ET[/URL]. She worked really hard on
this and watched seasons one through three of Supernatural in 3 days.
She's so hardcore.And you wouldn't want to make
[s]Dean Winchester[/s] Romeo mad by stealing it now would you?
He'd have to come after you with a stick. It wouldn't be pretty,
now go play nice and don't steal her stuff.
[/size]
------------------------------------------------------------------------------

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry