paradoksu karuselis un cukurvates smiekli

Post a comment

kurzemes mežā iemaldījies apelsīns

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ar visiem aukstumiem, atkušņiem un kakla sāpēm februāra otrā puse un marta pirmās dienas ir bijis viens varens laiks.
pilnīgi nejauši noskatījos "mirušās dvēseles" un tikpat nejauši izbaudīju, jo sākumā šķita ka būs kārtējais pārkonceptuālais sviests, kurā režisors tīksminās pats par sevi. bet aktierspēle un humors bija tieši savā vietā, smējos no sirds un no sirds domāju par Lietām. iemalkoju vēl kādu kočiņu kultūras un atkal gluži nejauši uzzināju par pasākumu, kurā esmu izlēmusi būt un piedalīties. tāpēc, ka interesanti. vislielākais prieks nenoliedzami par to, ka ieslodzījuma laiks dārzeņu stendā negaidīti sarucis līdz pavisam izciešamam dienu skaitam. un pēc tam jau būs aprīlis ar jaunām vēsmām un, jā, arī jauniem izaicinājumiem, bet es jūtu un zinu, ka varu to celt un nest, un labi nest pie tam!
uzzibsnī tā sajūta, kad redzu sevi harmoniski iekļaujamies visuma shēmā, kad uz vienu netveramu sekundi šķiet, ka esmu pamodusies un apjautusi kādu Patiesību, ka universs ir tepat, ap mani un manī un es esmu universā, un viss Notiek, un ir tik labi. pēdējo nedēļu laikā šo brīžu man ir bijis vairāk nekā, iespējams, pēdējā pusgada laikā. paldies, univers. man patīk.
vanna ar skuju ekstraktu, jūras sāli un pilienu apelsīnu eļļas, kā piejūras mežā ieklīdis apelsīns. mans veids kā svinēt un arī būt šādā piektā marta vakarā, kad nedefinēts gaisā virmo pavasaris, bet sniegs un drēgnums vēl tepat, atgādina par to, kādos platuma grādos dzīvojam. bet es nemaz neskaišos uz sniegu, jo tā ir viņa vieta un uzdevums marta sākumā - pārbaudīt un mācīt gaidīt pavasari, es uzsmaidu sniegam un iegrimstu apelsīnu priedēs.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba