Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Kā mums iet?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kopumā ņemot mums ar Samurajčiku iet ļoti labi, gaidām manu atvaļinājumu, kad varēsim darīt neko, bet vakaros vasarasmājas lievenī dzert kokteiļus (es), klausīties tālumā braucošajās fūrēs (abi) un laiku pa laikam ierieties klusumā šitā te: vauvauvauvauvauvavauvau (Samurajiņš).
Normāli cilvēki atvaļinājumos kaut kur brauc, bet man jaunu dzīvi uzsākot jāpērk no jauna visi tie dīvāni, apenes, skapji un vēl visādi izdevumi, pandēmijas uzkrājumi pa kāju, tāpēc mēs sēdēsim lievenī, un lievenī arī ir ļoti labi. Vēl ir mežs un upe un uz jūru arī var iet, viens vienīgs skaistums. Un visi skapji un dīvāni jauni un rūpnīcas iepakojumā. Vienīgi jāizdomā pareiza atbilde uz jautājumu, kāpēc es atvaļinājumā nekur nebraucu.
Ir taču cilvēki, kuri tādus jautājumus uzdod.
Tieši no šī lieveņa punkta var redzēt mūsu Šanhajiņu - bomzīgo šķūnīti, kauna traipu pa visu mazdārziņu, skatos uz Šanhajiņu un visas domas nevis par skaisto un mūžīgo, bet par to, ka vajadzēs taču reiz to šķūni nojaukt. Galīgi nav glamūrīgs.
Nekādā tādā tinderī es neesmu piereģistrējusies, ja jūs par to. Man šim ir zarna par plānu, nu šādām lietām, un tur tak jābūt garai gaišmatei, kur es esmu īsa tumšmate, un man noteikti ir kkāds nepareizs ķermeņa masas indekss.
Toties mēs ar labāko draudzenīti bijām uz Barbijas filmu; filma mums patika, mēs izdzērām katra pa rozā vīniņam un pēc tam ilgi pavadījàm viena otru uz mājām, pļāpādamas par nekustamo īpašumu cenām, NĪN, remontiem un EURIBOR, kamēr sāka kost odi!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba