Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Solīju uzrakstīt, ko šodien ēdu. Tad nu jāsaka, ka vakardienas spageti kabaci nav tik viegli apēst, sevišķi, ja jāēd vienai, jo Jaunkundze aiziet uzēst ko citu pie omītes, bet kaŗa laikā jau cilvēks nevar būt pārāk izvēlīgs! Domāju, ka es varētu kļūt par negarsīgo ēdienu blogeri. Tīri, lai brīdinātu, jo man vispār negaršo ēst negaršīgi. (Es gan nepastāstīju, ka pārkaisīju savus kabačus ar diezgan labu itāļu cieto sieru).

Lidl reizi gadā rūpējas par veģetāriešiem un vegāniem un pārdod tādas augu izcelsmes kotletītes. Es viņas nopirku (2.69 vai kkā tā), jo gribu uzēsties pa taisno debesīs (joks!). Es viņas nopirku tādēļ, ka domàju, ka tās varētu būt garšīgas, pie tam gribējās zināt, kā ražotājs būs atrisinājis zināmos kotlešu izaicinājumus.
Tad nu tā - šīs nekotletes nav gluži negaršīgas, tomēr ēdot neatstājas jautājums, huļi es viņas ēdu, un sajūta, ka labāk vajadzēja ēst kartupeļus vai pupas, vai salātus. Vai īstas kotletes. Sastàvā ir galvenokārt kviešu olbaltums un sîpoli, tāpēc pēc ēšanas liekas, ka esi apēdis bulku. Ar sīpoliem.
Man ir vēl viena kārba ar šo produktu, jo gandrīz visu pērku pa divi. Vajadzēja pirkt tikai vienu.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba