Daudz laimes, lieliskā Božena!
Ja baltvīns tiešām ir nedzerams, tajā noteikti var pacepināt zivi.
Var atjaukt ar vermutu. Vai ar vermutu un toniku. Vai tikai toniku, kā jau augstāk minēts. Un, jā, lietainās dienās var gatavot arī baltvīna karstvīnu, kā arīdzan minēts - tad gan es vispirms uzvārītu kādu sulu (piem., ābolu) ar karstvīna garšvielām un baltvīnu pielietu klāt.
Dzer nu laimīga uz nākamajiem 50!
Ja baltvīns tiešām ir nedzerams, tajā noteikti var pacepināt zivi.
Var atjaukt ar vermutu. Vai ar vermutu un toniku. Vai tikai toniku, kā jau augstāk minēts. Un, jā, lietainās dienās var gatavot arī baltvīna karstvīnu, kā arīdzan minēts - tad gan es vispirms uzvārītu kādu sulu (piem., ābolu) ar karstvīna garšvielām un baltvīnu pielietu klāt.
Dzer nu laimīga uz nākamajiem 50!