Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Nu, tad būs vai nu jāpiķo interjēristam (tas nebūs lēti), vai arī turēšu īkšķus, lai atrodas nedārgs interjērists.
Visus šitos masķerus pepkas, kas ģelajet krepka - man ir bijusi tikai pati sliktākā pieredze, nomēra, "uzrasē" sūdu (tipa, programmā samet kopā, pofig ka atvilktnes sitās pret palodzi vai radiatoru un nemaz pilnībā pēc "rasējuma" nevar tikt atvērtas etc.), vai arī, ja neuzrasē sūdu, tad līgums tik idiotisks, ka tikai idiots var tādu slēgt (tipa, samaksā par preci un pofig, vai tā tev derēs, kad tiks uztaisīta) un beigu beigās - meistari nemīl krāmēties ar maziem un problemātiskiem projektiem - padodiet tiem ļimonāru kuhņas vai taisnstūra lamināta birojus 1000 kvadrātmetri...
Vienbrīd apsvēru ņemt scenogrāfus vai "māksliņas" no reklāmistu vides, kas ir pieraduši visu ko nestandartā taisīt, radoši risināt un ESTĒTISKI, jo, nu, tie ss.lv tipa laimināti ir klusas šausmas.. (uz brīdi arī atradu, kad sāka aidzerties, sebot un visādi citādi vilkt bezgalīgā garumā, jo "darba projekti")

Bet, piedod, vari dzēst šos manus dvēseles kaucienus. Patiesi turu īkšķus, lai jums atrodas foršs, adekvāts un pa normālām cenām strādājošs masķers.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba